Вук на овцу своје право има

Душан Михајловић Па ви имате право да мислите да сам ја глуп. То је ваше право и немам ништа против тога, али ја читам ваше текстове, па прочитајте и ви па ћете видети шта сте написали.

Душан Михајловић, министар полиције, на конференцији за новинаре

Вук на овцу своје право има

Душан Михајловић Био сам наиван када сам обећао да ћемо најтеже случајеве брзо решити, поверавао сам гласинама да су убице познате.

Душан Михајловић, министар полиције, "БК"

Вук на овцу своје право има

Јово Вукелић Био сам позван у МУП 26. јуна ове године и од мене је тражено да пишем против Закона о екстрапрофиту и речено ми је да ћу бити добро плаћен. Одмах ми је понуђено да направим интервју са Мишковићем из 'Делте' и Петрашиновићем из Михајловићеве 'Лутре'. Пре и после мене су биле моје колеге које су, као и ја, одбиле ову понуду.

Јово Вукелић, уредник унутрашње рубрике "Политике", на конференцији "Ново доба за медије на Југоистоку Европе"

Прва особа са истим именом

Бошко Буха Реч је о другој особи са истим именом.

Бошко Буха, шеф београдске полиције, поводом објављивања хашког списка у листу "Репортер", "Б92"

Стаљинисти против Беријиног зета

Ненад Чанак Даме и господо, није то ништа друго него први стаљинистички монтиран процес у двадесет првом веку. Ја сам због тога, свестан одговорности коју носим, одлучио да замолим председника Србије Милана Милутиновића да употреби своја да уставна овлаштења и да ме амнестира.

Ненад Чанак, председник Скупштине Војводине, конференција за новинаре

Питање (приватног) власништва

Богољуб Карић Овом Закону [о екстрапрофиту] хвали само да пише да је за Богољуба Карића.

Богољуб Карић, "брат Карић", "БК"

Питање (приватног) власништва

Миломир Марић Да ли власник на својој телевизији може све? Не може. Што се тиче Богољуба Карића, мислим да је он своју телевизију најмање користио за сопствену одбрану. Ми смо давали, интегрално, све оно што је било ко против њега рекао, а његови одговори нису били никаква кампања, него помоћ хајкачима да у својим изјавама не праве материјалне грешке.

Миломир Марић, власник "Профила" и уредник "БК" телевизије, "НИН"

Питање (приватног) власништва

Весна Радусиновић Морам да кажем да су они који мисле да је Марићев посао мој велики тријумф потпуно у праву. Марић је одавно моје приватно власништво и ја с њим располажем како год хоћу.

Весна Радусиновић, уредница "Даме" и животни сапутник Миломира Марића, "Ексклузив"

Више од најбољег?

Изјаве.нет После Фестивала образовања одраслих, који је на известан начин показао потенцијале ове куће у тој области, показало се да смо то урадили најбоље у Југославији. Ни мање ни више.

Вера Хорват, директор Центра за културу Смедерево, "Наш глас"

Више од најбољег?

ТВ Да ли можете да замислите боља питања и бољег водитеља?

ТВ "Смедерево, питање гледаоца упућено гостима "Отвореног студија"

"Мики, Мики, велики"

Предраг Мики Манојловић Отишао сам [у Скопље] два месеца пре [почетка снимања 'Циганске магије'] и у једној породици, будући да нема ромског речника, учио сам језик, имао професоре и у малу свеску бележио речи. И у то 'циганско' време 'Дримворкс' ми је понудио да радимо 'Миротворца'. Нисам то хтео да радим из више разлога, сматрао сам филм несретном злоупотребом тог унесрећеног простора, комбинацијом научне фантастике, политике, слабог познавања историје и квазивизионарства. Спилберг је свакако помислио 'овај је луд', јер је у питању био велики новац, али није све за продају.

Предраг Мики Манојловић, глумац, хрватски "Национал"

"Југо" напријед, остали стој!

др Неле Карајлић Продати данас песму на Западу теже је него продати новог 'југића'!

др Неле Карајлић, музичар, ТВ "YU-инфо"

Само д'излечим неизлечиве комплексе

Јелена Карлеуша Изгледала сам отприлике као покретних милион долара. Осећала сам се тада као део света, а не као део Балкана, и не слутећи да на тај начин само лечим неке своје неизлечиве балканске комплексе, макар због тога постала заиста нека светска риба. Сви у Милану мислили су да сам светска звезда, али нису баш могли да се сете тачно која.

Јелена Карлеуша, светска звезда, "ИД"

Поштена интелигенција

Изјаве.нет Такозване шит касете на којима се актери мажу фекалијама траже искључиво интелектуалци.

Боле, супервизор видео клуба са порно филмовима, "Ексклузив"