Бал на Београду

Александар Антић Ако имамо финансијера, ову шансу не смемо да пропутстимо – ако бисмо ово пропустили то би значило да колективно нисмо нормални.

Александар Антић, министар саобраћаја у техничком мандату и потпредседник СПС-а, о пројекту „Београд на води“ који нуде УАЕ, „Бета“

Најновији пожарни

Борис Тадић Србија гори, зато сам се вратио.

Борис Тадић, као председник Нове демократске странке, „Шта радите, бре?“ РТС-а

За неколико месеци зидовима порасле уши

Драган Бјелогрлић Приметио сам последњих месеци да људи шапућу када причају о Вучићу.

Драган Бјелогрлић, глумац и филмски режисер, „Шта радите, бре?“ РТС-а

Ништа плус Динкић једнако нешто

Млађан Динкић Пита ме овде, у Кикинди, један човек – „Што бих гласао за тебе? Шта добијам“? А ја сам га питао – „Шта си добио кад си гласао за друге“? Одговорио ми је – „Ништа“. Рекох му на крају – „Гласај поново за њих и добићеш дупло ништа“.

Млађан Динкић, председник УРС, „Шта радите, бре?“ РТС-а

Овоземаљски економски план

Борис Тадић Мој план је последица анализа и учешћа на глобалним самитима са највећим светским научницима у области економије о томе како се решавају проблеми незапослености младих, регионалног заостатка у развоју и неизграђене инфраструктуре. Не падају послови и новци са небеса.

Борис Тадић, лидер Нове демократске странке, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Ко другоме заставу развија...

Борис Тадић Када сам изгубио председничке изборе, Мишковић је малтене развио заставе среће и окупио групу људи да пишу књигу против мене. Мислио је да победом Томислава Николића наступа његово време, али није видео да га иза угла чека Вучић. Показао је изузетну наивност, а то важи и за Мишу Бека.

Борис Тадић, лидер Нове демократске странке, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Председничко ропство и грађанска слобода

Борис Тадић Бил Клинтон ми је рекао да бити бивши председник пружа човеку слободу да ради све оно што није могао док је био председник, а трагично је што тада коначно зна шта треба да се ради – а председник је онај који то не зна.

Борис Тадић, лидер Нове демократске странке, о састанку бивших шефова држава (Club de Madrid) у Арканзасу децембра 2012. године, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“