Ја сам рођен да владам (Дум, дум)

Александар Вучић Не тражим од вас да победимо са један одсто разлике, већ да имамо више него сви остали заједно, да их потучемо до ногу, тражим од вас убедљиву победу.

Александар Вучић, председник СНС, на предизборном скупу у Сремској Митровици, РТС

Вучић за сваку кућу

Александар Вулин Предуго је Србија чекала свог Вучића и сада га је дочекала, а они који хоће да воде Србију јесу на листи „Александар Вучић – Будућност у коју верујемо“, и они не траже од Србије ништа више него од себе.

Александар Вулин, председник Покрета социјалиста и коалициони партнер СНС, на предизборном скупу у Сремској Митровици, РТС

Будале које лупетају

Млађан Динкић Путујем Србијом, а сви ме вуку за рукав и поручују – кажи овим будалама у Београду да не можемо да отворимо погоне без Фонда за развој. Човек из Пожеге ми се захвалио, јер је захваљујући том фонду отворио печењару од које живи његова породица. [...] Када сам отишао из владе, све оно што је отварао Александар Вучић били су пројекти СИЕПЕ. Зато је он наглавачке из владе избацио Сашу Радуловића, јер је схватио да је овај лупетао 6 месеци.

Млађан Динкић, председник Уједињених региона Србије, „Око“ РТС-а

Вучићу, преокрени се па да те женимо

Чедомир Јовановић Сваког дана ме питају с киме ћемо у владу. С Дачићем и Тадићем не можемо, јер су неуспешни. Шта ћемо са Вучићем, о томе не размишљам. Нека се мења, јер ја више не могу да се мењам. Нека мења своју странку, јер ако се ЛДП промени – ко би Србији крчио пут на који је позивамо да слободно закорачи?

Чедомир Јовановић, председник ЛДП, на предизборном скупу у Зајечару, „Шта радите, бре?“ РТС-а

Традиционална турска љубав

Александар Вучић Био је присутан и турски амбасадор, један изузетан пристојан и озбиљан човек, који, мислим, воли ову земљу.

Александар Вучић, први потпредседник Владе Србије и председник СНС-а, у емисији „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“