Којекуде, само немој по глави (друже Мићо)

Мића Јовановић Ја бих најрадије овим докторатом разбио главу неком од тих младих „стручњака“ и „научника“ из Берлина и којекуде по Енглеској.

Мића Јовановић, власник Универзитета Мегатренд, о научницима који су довели у питање његов и докторат Небојше Стефановића, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Грди сина, пак шаљи на факултет (да га одатле најуре)

Мића Јовановић Када би ме отац грдио, увек је почињао са: „Синко, шта ће ти то? Пиши књиге и бави се науком“. Ословљавао сам га партизанским именом, како ми се сада зове син: „Бошко, пишем књиге и бавим се науком, па ме избаце са ФПН; пишем књиге и бавим се науком, па ме избаце са Дефектолошког факултета; пишем књиге и бавим се науком, па ме избаце са оне лоповске Више пословне школе ,код Вука',“ и добро је што су ме одатле избацили.

Мића Јовановић, власник Универзитета Мегатренд, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Жута колона

Мића Јовановић Ово су рестлови „жутих“, ДС-а, који се врте око 5 посто. Делује сумануто борити се против странке [СНС] која има готово 50 посто и коалиције која има 64 посто места у скупштини. Мислим да ће председник владе врло брзо, ако већ није, схватити да је ово борба да се сруши државних врх. Морам да поменем да је „петоколонаш“ и министар Срђан Вербић, убачен онако перфектно.

Мића Јовановић, власник Универзитета Мегатренд, о онима који су довели у питање његов и докторат Небојше Стефановића, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Томино (мастер) јеванђеље

Зоран Стојиљковић То говори о нашој немоћи, да немамо инјекцију у кичми армираног бетона грађанске куражи. Политика је „појела“ ове просторе. Бахато се мисли да ако си председник републике или министар мораш да имаш мастер звање или докторат. Прошле године сам на лето изјавио да је тешко доћи до мастер рада Томислава Николића, теже него до Мирослављевог јеванђеља.

Зоран Стојиљковић, професор ФПН-а, о спорним докторатима Миће Јовановића и Небојше Стефановића, „Таласање - пусти причу“ Радио Београда 1

Чекајући Мегатренд академију наука

Срђан Вербић Докторат министра унутрашњих послова Небојше Стефановића испитала је комисија Мегатренда. Надам се да нећу морати да формирам комисију која ће се бавити докторском дисертацијом, осим ако то политичка ситуација не буде захтевала. Лично, надам се да неће бити такве комисије, јер ће то бити преседан и то значи да министар залази у нешто што је посао универзитета.

Срђан Вербић, министар просвете, науке и технолошког развоја, Б92

Бело усијање у празном буђелару

Предраг Симић Ниједна земља није спровела успешне реформе у условима „усијаног“ међународног окружења. Србија се без много своје воље нашла у експонираној позицији, у уобичајеној улози која годи нашој сујети, али не прија нашем новчанику и унутрашњој ситуацији.

Предраг Симић, професор ФПН, о писму попредседника САД Џозефа Бајдена да се Србија придружи политици ЕУ према Русији због Украјине, „Дневник“ РТС-а

Велика зрелост за малу матуру

Срђан Вербић Мала матура је велики испит зрелости за све нас.

Срђан Вербић, министар просвете, науке и технолошког развоја, РТС

Докторе, знаш свој пут!

Александар Вучић Комисија састављена од четири стручњака испитаће наводе о докторату министра Небојше Стефановића и ако утврде да је плагирао било шта, он зна шта му је чинити.

Александар Вучић, премијер Србије, у ТВ емисији „Став Србије“, према „Блицу“