Да сам Рус (далеко било)

Бошко Јакшић Да сам Рус, бранио бих Путина, јер он штити интересе Русије... са некима ће да обара руку, а са земљама као што смо ми - од сарадње нема ништа.

Бошко Јакшић, спољнополитички новинар, о заустављању пројекта „Јужни ток“, „Један на један“ РТВ-а

Укради (механизам) па владај

Бошко Јакшић Србија је и дан-данас подељена. Заклети русофили занемарују чињеницу да је „панславизам“ жртва „неоосманизма“ и да је Русима много лакше да се договоре са Турском. Путин сада нервира Запад, јер је прихватио „дестилисани прагматизам“... Од Американаца је „украо“ механизам вођења политике, њихове двоструке стандарде, западни цинизам и осионост.

Бошко Јакшић, спољнополитички новинар, о заустављању пројекта „Јужни ток“, „Један на један“ РТВ-а

Упутиће званичан протест чим одгледа цртани

Томас Бах Није било формалног протеста. Консултовали смо се са Олимпијским комитетом Србије [ОКС] и другим заинтересованим земљама у региону поводом овог питања. Председник ОКС-а Владе Дивац изразио je своје незадовољство одлуком да Косово буде примљено у МОК, али је прихватио ту одлуку у интересу спортиста.

Томас Бах, председник МОК-а, РТС

Проваљени тестови за пријемни испит

Вечерње новости Уз 11 захтева из Брисела нашим званичницима је стигла чак и листа препоручених одговора, који би задовољили ЕУ! Практично, као да нас очекују само да штиклирамо то што су „уместо нас“ одговорили, па да нам омогуће преговоре.

Вечерње новости, у чланку „Шта се од нас тачно очекује – Берлин послао 11 услова"