Бело краљевство

Немања Шаровић Мене заиста не чуди што се господин Јовановић определио за производњу белог, али је питање шта ћемо са остатком Србије.

Немања Шаровић, потпредседник СРС-а, алудирајући на фабрику „Фиделинка“ у којој супруга Чедомира Јовановића има сувласништво, „Ослобођење”

Ако не знамо да радимо, знамо да тргујемо

Миодраг Зец Ми, на целом Балкану, имам перверзан однос према знању, знање прогонимо. Увозимо робу, а извозимо знање. Замислите колики је трошак да се роди дете, да се очува, да се научи... и оде. И ником ништа. А дође нешто безвезе - дођу жвакаће гуме.

Миодраг Зец, професор економије, на „Јахорина економском форуму“, „bizlife.rs“

Шофер Синише Малог

Александар Вучић Зажелим се да провозам ту 'шкоду', која се и даље води на мог брата. Једном у месец дана изађем ноћу да се провозам. Онда позовем Синишу Малог са собом да му укажем које ствари у граду морају да се поправе. Некада се сетим да кажем, некад не.

Александар Вучић, премијер Србије у техничком мандату и председник СНС-а, у интервјуу за „Курир“

Иди, иди несанице...

Александар Вучић Ја сам, драги пријатељи, написао 20 страница говора, нисам спавао... Објавићу га на сајту странке, сад ћу да говорим из главе.

Александар Вучић, као председник СНС-а, на завршној изборној конвенцији странке у „Комбанк Арени“ у Београду, „Блиц“

Кад (пред)изборну машину ухвати несаница

Сулејман Угљанин Морам да вам кажем једну истину. Оволика ваша подршка ме доводи до тога да немам миран сан, већ морам да се претурам ноћу док ви спавате, да тражим решења.

Сулејман Угљанин, председник СДА, на предизборном митингу, „Блиц“