Зла судбина се умешала, џелати ће пожурити... џукеле ће вас докусурити

Ведрана Рудан Идете у унију са онима који су вас убијали бомбама, а докусуриће вас економијом и храном! Улазак у Европу [ЕУ] данас, је као да улазите у Југославију ’89, дакле, самоубилачки чин!

Ведрана Рудан, хрватска књижевница, „web-tribune.com“

Shady Jobs

Барак Обама Ово је опасан преседан и пример како некад треба урадити нешто што је тешко. Оно што мене брине нема никакве везе са Саудијском Арабијом по себи или са симпатијама са породицама напада 11. септембра. Има везе са тим да ја не желим ситуацију у којој смо ми одједном изложени могућим приватним тужбама за сав рад који обављамо широм света.

Барак Обама, председник САД, о одлуци Конгреса да поништи његов вето на предлог закона који даје могућност породицама жртава терористичких напада 2001. да туже С.Арабију, „Данас“

Закон о заштити лика и дела Драгице Н.

НИН Ослањајући се на Закон о задужбинама и фондовима по ком није у обавези да објави имена донатора, Драгица Николић без блама крије на који начин је за само три године рада успела да скупи 10 милиона евра. А да бисмо могли да кажемо да њена фондација потпуно легално послује, морали бисмо да верујемо како је силни новац уплаћиван због лика и дела Драгице Николић, а не јер се дародавци надају, и можда добијају, услугама њеног супруга Томислава Николића.

НИН, из текста „Фондација Драгице Николић – слалом кроз сиву зону“