Човек са чистом савешћу (и прљавим рукама)

Борис Тадић Пошто Чеда Јовановић каже да је моја глупост довела СНС [на власт], биће да је било паметније ићи у затворске посете инспираторима Ђинђићевог убиства.

Борис Тадић, председник СДС-а и бивши председник Србије, „Твитер“

Сачувај ме, Боже, куге, глади и Чедине памети

Борис Тадић Где ми је само свих ових година била Чедина памет? Како се само нисам сетио да бих свим тим спречио долазак Вучића на власт, уместо што сам их увек, осим једном, побеђивао на изборима? Како се само нисам сетио да и ја простачки вређам опозицију а хвалим Вучића, [...] да се и ја олако одрекнем чак и онога што се на КиМ могло одбранити, [...] да и ја на прошлим изборима лажем грађане да нећу подржавати Вучића, а онда му обезбедим власт на Врачару, [...] да се и ја и поливам леденом водом го до појаса, [...] да и ја трошим новац који нисам зарадио?

Борис Тадић, председник СДС-а и бивши председник Србије, на интервју председника ЛДП-а „Недељнику“, „Твитер“

Ја нисам Вучићев отац, али он јесте наш син

Чедомир Јовановић Нисам ја правио Вучића. Направили су га Тадићева глупост и Томини комплекси. СНС је направила Вучићева интелигенција и памет да искористи неспособност свих других.

Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, у интервјуу за „Недељник“, „Танјуг“

Васкрс политике ЛДП-а и голгота Чедомира Јовановића

Чедомир Јовановић Зна и Вучић где сам ја. Посебно док изговара реченице које сам толико пута рекао пре њега. Зна и Тадић где сам ја, док се дави у својој јаловости и инфериорности.

Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, на питање „Недељника“ да ли је власт или опозиција, „Танјуг“

Тајкуни трче почасни круг (око Вучића)

Александар Вучић Ево вам тајкуни, нека вам воде државу и нека покраду све што је у међувремену створено.

Александар Вучић, председник Србије, пошто је Апелациони суд ослободио оптужби Мирослава Мишковића да је оштетио путарска предузећа, „Новости“/„Танјуг“

Где сви председникови људи, ту и мали Чеда

Чедомир Јовановић Наравно да сви знају где сам, тамо где сам увек био. Они су мене сместили у Вучићеву задњицу. Мисле да ме тако жигошу. Не знају они ни где је Вучић, а не где сам ја.

Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, на питање да ли је он власт или опозиција, „Недељник“/„bizlife.rs“