Делукс калдрма

Милан Ћулибрк Плашим се само за чика Стојана, који „већ 60 година поставља калдрму и поплочава трг каменим коцкама и стручњак је за тај посао“. Вучић му се „лично захвалио, претходно је с њим и попричао и поздравио се, питавши га хоће ли ове камене коцке да издрже и јесу ли квалитетне, на шта је он одговорио да су првокласног квалитета“! Па, како црни чика Стојане првокласног квалитета кад нису издржале ни 10 дана?

Милан Ћулибрк, главни уредник НИН-а, о санацији тек реконструисаног Трга Републике у Београду, НИН

Мале тајне великих мајстора (у)градње

Милан Ћулибрк Некоме ће реконструкција тек реконструисаног трга добро доћи, јер, да плагирам сам себе, без градње нема ни уградње.

Милан Ћулибрк, главни уредник НИН-а, о санацији Трга Републике у Београду, НИН

Боље (министре) нема, горе неће наћи

НИН Председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић, иако није он председник Владе већ Ана Брнабић, најавио је да после наредних парламентарних избора, на пролеће 2020, у новој влади неће бити места за бар половину актуелних министара. Као разлог Вучић је навео да за нове послове треба нова, свежа крв. А можда би било боље да у новој влади буде места само за људе са чистим биографијама. Таквих, судећи по истраживању НИН-а, готово да и нема. Већину министара оптерећују озбиљне афере, без епилога. Једни су били умешани у сумњиве послове, други у криминалне, трећи у још тежа кривична дела, четврти су само „крадуцкали“ не би ли стекли факултетску или докторску диплому, пети не могу на крај да изађу са „несташном родбином“...

НИН, у тексту „НИН истражује: Све афере српских министара“

ЛГБТ игра речи

Ана Брнабић Ја нисам ЛГБТ председница Владе Србије, него сам председница Владе Србије која је ЛГБТ.

Ана Брнабић, председница Владе Србије, према НИН-у

(До)дајте ми лопту и померићу Србију

Зоран Лутовац Тако је деловао и Ромарио, док не добије лопту.

Зоран Лутовац, председник ДС-а, на примедбу да изгледа као човек потпуно без енергије, „Твитер“/„bizlife.rs“