Благо онима који повероваше без вађења органа!

Бернар Кушнер Не верујем да ће западним лидерима убудуће бити непријатно да се срећу са Тачијем. То [извештај Дика Мартија] није препрека. И председник Тадић је рекао да је спреман да се сретне са господином Тачијем све док ове оптужбе не буду доказане. И хвала му због тога.

Бернар Кушнер, као бивши министар иностраних послова Француске, BBC

Ако сам се и смејао, било је то скептично

Ако сам се и смејао, било је то скептично Нисам се смејао јер ја ово схватам веома озбиљно. Молим вас немојте ово да претварате у суђење мени. Не знам. Сарађивао сам са Радом Трајковић. Била је у то време врло храбра и још увек је храбра. Питали сте ме за извештај [Дика Мартија] и одговорио сам вам. Прво, скептичан сам, и друго треба спровести истрагу.

Бернар Кушнер, као први шеф УНМИК-а, о посети Косову и питању српског новинара о трговини органима, BBC

Нисмо ни чули да органи (камоли трговина) постоје

Јозефина Топали Извештај Дика Мартија усмерен је против државе Албаније и њених партнера широм света, као и против мира у региону. То је потпуна злоупотреба положаја једног члана Парламентарне скупштине Савета Европе.

Јозефина Топали, председница парламента Албаније, о извештају у коме се наводи да је Хашим Тачи шеф групе за трговину органима, дрогом и оружјем, "Танјуг"

Душу дајем, "Фарму" не дајем

Ева Рас Дала бих и душу да уђем на "Фарму".

Ева Рас, глумица и учесница "Фарме", ТВ "Пинк"