Где ја стадох ја продужих

Млађан Динкић Ја лично мислим да сам урадио много више од других, можда сам и много више почињао ствари да радим, али сам радио као коњ.

Млађан Динкић, председник Г17, "Б92"

Лажне тврдње и права обећања

Млађан Динкић Жив сам човек, грешке у процени су нормалне јер нико не може да предвиди шта ће се дешавати. Медији у Србији нису коректни према политичарима, јер сваку тврдњу рачунају као обећање.

Млађан Динкић, председник Г17, на питање да ли је лажно обећање то што је рекао да се неће кандидовати ако Коридор 10 не буде завршен до 2010. и да ће Стара планина до 2010. постати највећи зимски центар у Југоисточној Европи, "Б92"

Бесплатне акције које много коштају

Млађан Динкић "Данас" је ставио у наслов нешто што ја нисам рекао, "Данас" је направио наслов непрофесионално. Наслов који су ставили истргнут је из контекста интервјуа. Нисам рекао да сам обећао 1.000 евра да би Тадић добио изборе. Борис Тадић никада није тражио да дајем таква обећања, ја сам веровао у ту процену. Али де факто сам му помогао да добије изборе, 700.000 људи је гласало за њега због тога, показала су постизборна истраживања.

Млађан Динкић, председник Г17, о интервјуу листу "Данас", "Б92"

Бранићемо Тачија до последњег органа

Слободан Петровић Овде је реч о озбиљним оптужбама [против Хашима Тачија], али у овом случају ми треба да будемо на страни оних који кажу да је свако невин док се не докаже супротно.

Слободан Петровић, председник Самосталне либералне странке, о извештају Дика Мартија о трговини органима и својој спремности да уђе у владајућу коалицију с Хашимом Тачијем, "Танјуг"