Несвесни своје свести

Ивица Дачић Ми понекад нисмо ни свесни колико пријатеља имамо по свету.

Ивица Дачић, председник одбора Већа грађана за јавно обавештавање, о учешћу југословенске делегације на 103. конференцији Интерпарламентарне уније у Јордану

Ваши, наши и њи'ови

Живорад Смиљанић Ако је тероризам наставак рата - овај је рат нелогичан. Зашто гину само наши?

Живорад Смиљанић, председник Скупштине Војводине

Противпредседничка одбрана

Спасоје Смиљанић Нападе на председника СРЈ у функцији врховног команданта ВЈ припадници РВ и ПВО одбацују као злонамерне и тенденциозне и директно усмерене на разбијање ВЈ.

Спасоје Смиљанић, командант РВ и ПВО, на отварању аеродрома Лађевци

Мале тајне великих мајстора

Горан Матић Занимљиво је да је Гутовић склопио 1989. године уговор у Новом Саду о позајмици отприлике од милион немачких марака, са извесним држављанином Краљевине Јордан.

Горан Матић, савезни министар за информације, о убици Бошка Перошевића, цитат према "Сведоку"

Исконски страх од несташице џебане

Вук Драшковић Прекините паљбу, штедите муницију.

Вук Драшковић, председник СПО-а, на поздрављање пуцњавом на Равној Гори

Сутјеска победити (не) мора

Иван Ковачевић Вероватно је то зато што Бету води Љубица Марковић, сестра Мире Марковић којој из много разлога смета Равна гора. Да је на Сутјесци било толико људи вероватно би известили да их је било пола милиона.

Иван Ковачевић, портпарол СПО-а, конференција за новинаре

Било једном у (виртуалној) Србији

Иван Марковић Био је то скуп терористичких вођа и њихових симпатизера.

Иван Марковић, савезни министар за телекомуникације, о митингу опозиције, "Радио Београд"

Неформалне силеџије

Изјаве.нет Неоколонијалне и неофашистичке снаге, предвођене САД и НАТО, настављају рат против наше земље другим средствима. Ради спровођења овакве политике, агресори у нашој земљи ангажују, финансирају и злоупотребљавају део опозиционих странака, наводних независних медија, невладиних, хуманитарних и других организација, као и верске секте, криминалце и неформалне групе склоне насиљу.

Обрад Стевановић, начелник СДБ-а, на Дан безбедности

Повећање цене бензина неће утицати на раст цене бензина

Драгомир Томић Инфлација је под контролом и не представља опасност. Направљене су све анализе и са привредницима је прорачунато да нове цене горива неће утицати на раст других цена.

Драгомир Томић, потпредседник Владе Србије, конференција за новинаре

Лабудова песма

Андрија Ера Ојданић Јесте она сарађивала са Драганом Мирковић и носила јој улошке и тоалет папир да се Драгана не би замарала и прљала руке на својим турнејама. То је Александра радила, а мене није сретала зато што мени није нико требао да ми брише лабудове на задњици приликом мојих турнеја. Ја сам их брисао сам, а да ми је неко био потребан, вероватно бих позвао ту набеђену менаџерку.

Андрија Ера Ојданић, о Александри, менаџерки групе "Twins", "Свет"

Кутак за Шају

Никола Шаиновић Програм у Пожаревцу био је богат, обиман и имао је бројне манифестације у којима је учествовао велики број људи. Пожаревац је Пожаревац, није Лондон ни Њујорк и кад саберете колико је људи било све су манифестације успеле.

Никола Шаиновић, члан ИО СПС, конференција за новинаре

Кутак за Шају

Никола Шаиновић Скуп у Пожаревцу о коме ви говорите, због тога што је најављен на истом месту у време када се део свечаности посвећене Дану победе над фашизмом одвио на том месту није имао елементе потврде од локалне самоуправе, па и није био уредно пријављен. Полиција за скупове реагује само ако скуп забрањује. Знаци, то је процедура. А пошто овај скуп није стекао нити основне услове да буде уредно пријављен, није ни био забрањен.

Никола Шаиновић, члан ИО СПС, конференција за новинаре