Стручњак за Косово

Пино Арлаки Сви су знали за везе косовских лидера и ОВК са организованим криминалом. Косово је мафијашка држава.

Пино Арлаки, стручњак за мафију и кандидат за известиоца Европског парламента за Косово, "BBC"

Протокол синдикалног мудраца

Бранислав Павловић Протокол о зарадама у 2011. години, који је Синдикат образовања потписао са представницима Владе Србије 4. фебруара, и даље важи. Штрајк остала три синдиката просветара запао је у велике проблеме, лидери тих синдиката сада не знају како да из њега изађу и штрајк ће се вероватно сам од себе угасити.

Бранислав Павловић, председник Синдиката образовања Србије, "Данас"

Ко нема више жена није ни за једну

Муамер Зукорлић Док нам она пребројава колико имамо деце, колико жена, листа нам приватни живот, то се преводи као слобода говора.

Муамер Зукорлић, муфтија Исламске заједнице у Србији, о председници невладине организације "Urban in" Аиди Ћоровић, "Данас"

Чиста прљавштина

Јон Магда Знам да су ову причу покренули из Заједнице Румуна, у којој покушавају да ископају неку прљавштину из моје биографије. Али није тачно да нисам дипломирао, већ сам само напустио факултет, ком сам се касније вратио како бих га завршио.

Јон Магда, посланик ДС-а и заменик председника Одбора за просвету, који се представља као професор физичке културе, "Прес"

Дођох за министра, видех монополе, народ победи тајкуне

Саша Драгин То је битка у којој се не могу ескивирати ни најтежи ударци, али сам знао у шта се упуштам и драго ми је што сам доказао да је држава способна да се бори с монополима. Тако је и народ победио тајкуне!

Саша Драгин, министар пољопривреде, "Курир"

Ко не слуша ЕУ, слушаће Тому (или Монтија)

Нада Колунџија Ми не кријемо да слушамо оне чије стандарде треба да усвојимо, не слушамо Монтгомерија, нити му плаћамо за савете. Владајућој коалицији не може да буде саветник ни четнички војвода, ни човек који је рекао да му није жао због убиства новинара, ни човек који је рекао да ће преиспитати пресуду Милораду Улемеку Легији за убиство премијера Зорана Ђинђића...

Нада Колунџија, шеф посланичког клуба За европску Србију, обраћајући се Томиславу Николићу, "Политика"

Организовано прање руку

Кристофер Дел Не само да имамо владу која је "чистих руку", већ имамо владу која одсликава промењене околности Косова, један помак од генерације која је била у рату према новим генерацијама које су у међувремену одрасле и траже своје место у друштву.

Кристофер Дел, амбасадор САД у Приштини, о влади коју ће поново формирати Хашим Тачи, "Бета"