Дражу никад не може замести вјетар (а ни Олуја)

Јадранка Косор На прослави годишњице операције "Олуја" упутила сам поздрав генералима Анти Готовини и Младену Маркачу јер је било опасно прећуткивати захтев председника Србије Бориса Тадића да се не прославља "Олуја". То је било опасно, као што је опасно величање четништва и Драже Михаиловића.

Јадранка Косор, председница Владе Хрватске, о поздраву упућеном неправоснажно у Хашком трибуналу осуђеним хрватским генералима, "Танјуг"/"Index"

Колико треба да нас опуштају да дамо Косово?

Роберт Купер Када је реч о дијалогу [Београда и Приштине], тренутно је најбоље да сви оду на одмор. Затим ћемо се сви вратити опуштенији и моћи ћемо да наставимо.

Роберт Купер, посредник ЕУ у дијалогу Београд-Приштина, за Радио Косова, "Танјуг"

Верзија 2.0 је финална

Биљана Сечивановић Без обзира што сам уградила силиконе и оперисала нос, ја на свом телу ништа не бих мењала, нити бих га обнаженог показивала.

Биљана Сечивановић, звезда "Гранда", "Прес"

Верујемо да си му рекао да му не верујеш

Слободан Вуксановић Зоран Ђинђић и ја смо се растали из политичких разлога. Једног дана сам отишао код њега и рекао му да сам га заволео као старијег брата, као што је он мене заволео као млађег, да сам му веровао, али да има већ неко време како га не волим и како му више ништа не верујем. Тада је кренула папазјанија...

Слободан Вуксановић, као бивши противкандидат Зорану Ђинђићу на ДС страначким изборима, "Прес"

Утисак миленијума

Драган Шутановац У разговорима са америчким званичницима стекао сам утисак да Србија није окривљена за инцидент на Косову.

Драган Шутановац, министар одбране, о својој посети САД, "Б92"