Хитлеровска решења на предлошку из 1389.

Амфилохије Cтање на Косову je горе него у време нацистичке окупације јер је и Хитлер имао толико разборитости да северни део Косова остави у саставу Србије, макар и Недићевске, окупиране, на Косову je сада најгоре од 1389. године. Хитлеровска решења, започета 1941. године, настављају се до данас, не само на Косову него и шире.

Амфилохије, митрополит црногорско-приморски, "Бета"

Физичко и ментално васпитање

Катарина Живковић Да ми преко дана не би било досадно и да не бих правила глупости, решила сам да се бавим физичким активностима.

Катарина Живковић, певачица, "Пулс"

Будите разумни, не верујте у реалност

Амфилохије Реалност је 1944. године била велика нацифашистичка моћ и мрак над читавом Европом и светом. Ко је разуман и трезвен прихватио ту реалност као последњу реч и слово? Никакве разлике нема између данашње реалности косовско-метохијске и реалности 500-годишњег ропства. Дакле, реалност није мера.

Амфилохије, митрополит црногорско-приморски, "Бета"

Оно што су у Приштини одувек желели, али је тек сад дошао Клинт...

Клинт Вилијамсон Састанци су били историјски, позитивни и продуктивни. Охрабрен сам посвећеношћу косовских власти у сарадњи на истрази.

Клинт Вилијамсон, главни тужилац истражног тима Еулекса за трговину људским органима на Косову, о састанцима које имао током боравка у Приштини, "КиМ радио"