Верујем у јединога Вучића (и партију која од њега исходи)

Зоран Бабић Ја не верујем у „баба Ванге“ и „вувузеле“, па да отерамо облаке. Овакве поплаве се дешавају једном у 1000 година и Влада је реаговала најодговорније могуће.

Зоран Бабић, функционер СНС-а, на Одбору Скупштине Србије за финансије, о великим мајским поплавама, „Танјуг“

Окречимо Србију по рецептури из Информера

Срђан Шкоро Зашто нам се премијер обраћа преко овог листа и зашто гостује искључиво у емисијама које води власник ових новина? Да ли премијер мисли да Србија изгледа као странице „Информера“ и понаша се и живи као њен власник, или у том правцу жели да иде у најављеним реформама. У помоћ је позвао чак и Џордана [...]. Ономад је био Бајерн, сад Џордан.

Срђан Шкоро, новинар, на свом блогу на порталу „wordpress.com“

Ред, рад и Вучић

Срђан Шкоро Држава у којој се премијер обраћа народу преко „Информера“ унапред је осуђена на суморну будућност, народ који то чита и слуша остаће без икакве перспективе, а већина која то посматра нажалост се више ништа не пита. Зато рад, рад и само рад. Акција одмах.

Срђан Шкоро, новинар, на свом блогу на порталу „wordpress.com“

Ми смо певали, а Дмитриј је викао ћа-ћа-ћа

Александар Антић Када се пријатељи нешто договоре, није потребно да се то потенцира. Разговори са људима из „Гаспрома“ и премијером Медведевим су били политички пријатељски и мудри, и економски одговорни. Молили смо наше руске партнере да нам у случају проблема у зимском периоду обезбеде снабдевање гасом из неких европских складишта, а премијер Медведев нам је климао главом.

Александар Антић, министар рударства и енергетике, о посети делегације Владе Србије Москви, „Српски поглед у свет“ РТС-а

Дисање кроз руске шкрге

Александар Антић Русија уважава чињеницу да је Србија у тешком тренутку и да треба да добије мало вештачког дисања.

Александар Антић, министар рударства и енергетике, о посети делегације Владе Србије Москви, „Српски поглед у свет“ РТС-а