Логика и паралогика

др Неле Карајлић Доста сам глупости чуо у животу да ми је још једна превише. [...] Употребимо логику. Да ли би неки храбри Француз био терориста да је убио Хитлера 1940. године док се шепурио Трокадером у освојеном Паризу? Да ли је Јан Кубиш, човек који је у окупираној Чешкој у јуну 1942. убио Рихарда Хајдриха, једног од архитеката холокауста, такође био терориста?

др Неле Карајлић, музичар, „Курир“

Срце ме је откуцало

Бакир Изетбеговић У Сарајеву сам примио службени позив за сусрет с нерезидентним амбасадором Израела за БиХ Давидом Коеном, али ми након хиљаду људи убијених у Гази по ко зна који пут, срце није то допустило. Слабост привлачи насилнике, и наша слабост и неорганизованост привукла је невољу. Никад више нећемо бити слаби, а кад муслимани у свету буду довољно јаки онда ће и Немачка и САД и сви остали реаговати како треба.

Бакир Изетбеговић, председавајући Председништва БиХ, „Танјуг“

Бог види, народ не верује

Томислав Караџић Упецали су се таблоиди на моју шалу, читам их и искрено су ми увеселили дан. Коментари су урнебесни, шта све људима пада на памет... А, искрено, нисам имао намеру да провоцирам. Мени у Србији очигледно нико ништа не верује. Ни кад сам озбиљан, ни кад се шалим. Да се уозбиљим, ја не размишљам да се више кандидујем за председника ФС Србије и напустићу ову функцију најкасније после ЕУРО 2016. године.

Томислав Караџић, председник ФСС, о изјави да ће поново бити кандидат за ту функцију, „Вечерње новости“