И (политички) ријалити створи мушку старлету

Небојша Крстић Жалили сте се на старлете, а добили голишаве политичаре. Станија, врати се, све ти је опроштено. Узгред, мислим да за политичаре који пуштају своје голе слике треба повећати цензус на седам одсто.

Небојша Крстић, маркетиншки стручњак и музичар, „Твитер“

Ко на дорату, ак' и мало, стоји...

Небојша Крстић Глава у кланцу, ноге на вранцу... тако би Бранко Ћопић описао Србију.

Небојша Крстић, маркетиншки стручњак и музичар, „Твитер“

Хипнозом до (ручног) сата

Зоран Бабић Преварантски гест којим је Божовић добио мој сат показује и говори више о њему, него о мени. Ја сам Србији показао да није тешко дати, да и ја и функционери СНС-а живимо нормалним животом и не бахатимо се са зградама у Бановић Страхињи и кафићима на Обилићевом венцу, као што то ради млади бизнисмен Божовић.

Зоран Бабић, шеф посланичког клуба СНС-а, после своје понуде да замени сатове са Балшом Божовићем (ДС), „Блиц“

Борба против (сајбер) диверзаната

Владимир Ђукановић Да постоји проблем са софтверима за „Лото“ и „Бинго“, то је више него јасно - јер софтвере већ десет година уназад ради и одржава крајње некредибилна фирма „Нирвана“ из Загреба... Моја борба док сам био у ДЛС је била да софтвере ради и одржава Војнотехнички институт... Софтвери ВТИ су у фази израде и увелико се ради на имплементацији истих. Не бих искључио да неком тај посао смета, па је намерно извео вечерас ову диверзију, мада не желим да будем теоретичар завере.

Владимир Ђукановић, као бивши председник Скупштине Државне лутрије Србије, о „техничким проблемима“ у 59. колу игре лото, „Фејсбук“/„Телеграф“

Са руба памети

Сулејман Угљанин Они које је бирао народ одговорни су данас да усвоје резолуцију којом ће скинути одговорност са свих будућих генерација у чије име је учињен геноцид. Ако се то не учини, онда ће свако дете самим рођењем у Србији бити саучесник у геноциду над Бошњацима. Неусвајањем тог документа држава ће послати поруку свим националистима које штите српска полиција и војска да се геноцид исплати.

Сулејман Угљанин, председник СДА Санџак, о предлогу резолуције у Скупштини Србије, „Блиц“

Good guys only win in movies

Александар Вучић Дошли смо у ситуацију да кренемо са у августу са планом повећања пензија и плата у јавном сектору. Преузимам на себе улогу лошег момка. Ја сам већи ММФ од ММФ-а, зато што хоћу да имамо сигурност за будућа улагања за нашу земљу.

Александар Вучић, премијер Србије, „Танјуг“

Улога Европске уније у српској лутрији

Игор Бракус Лото се намешта? Па и ЕУ је Томи честитала победу над Тадићем око 14 часова у изборном дану, па ко се тога данас сећа...

Игор Бракус, радио водитељ, о „техничким проблемима“ у 59. колу игре лото Државне лутрије, „Твитер“/„bizlife.rs“