Изванредно стање

Вукашин Обрадовић Све ово што се дешава у једном ширем аспекту мени личи на ширење атмосфере страха и панике и, на неки начин, на тихо увођење ванредног стања. Ја другачије не могу да тумачим оволики број наоружаних особа иза министра унутрашњих послова. То до сада нисмо имали прилике да видимо, чак ни у много гора времена.

Вукашин Обрадовић, председник НУНС-а, о наоружаним полицајцима на конференцији за новинаре министра Небојше Стефановића, „Бета“/„Танјуг“

Да се цела Србија окупи и не разилази

СНС Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду саопштава да ће, уколико у року од 24 сата не престану политичко-мафијашки покушаји рушења легално и легитимно изабраног премијера Републике Србије Александра Вучића, позвати целокупно чланство Српске напредне странке, као и грађане Србије, да се окупимо у Београду и да се не разилазимо док се целокупна ситуација не разреши.

СНС, саопштење СНС Новог Сада, „Спутњик Србија“

Мућак се не квари

Никола Селаковић Некоме не одговара што се у Србији на власти људи који почев од премијера имају подршку српског народа и свих грађана Србије. То су чврсти и честити људи, а не крпе и марионете које можете да бацате како вам то одговара.

Никола Селаковић, министар правде, „bktvnews.com“

Државни удар на мозак

Никола Селаковић Овде је на делу покушај дестабилизације државе тако што ћете приказати премијера као човека који се бави рекетирањем, намештањем исказа, а то управо раде они који дестабилузују државу, која је успела захваљујући премијеру Вучићу да остане једина стабилна и бележи снажан напредак у регионалној политици.

Никола Селаковић, министар правде, „bktvnews.com“

Без детектора истине

Небојша Стефановић На сва та питања [да ли је учествовао притисцима, уцени и изнуди исказа Александра Корница] премијер је одговорио са „не“ и детектор лажи је показао да говори истину.

Небојша Стефановић, министар унутрашњих послова, o полиграфском испитивању Александра Вучића, „Танјуг“/„Бета“