The (Reality) Show Must Go On

Драгољуб Љубичић Мићко Занимљиво ми је што је Небојша Стефановић рекао да је лакше ухапсити 80 људи одједном, него по мало...Свака част, није лако рећи 80 пута - руке увис, шири ноге... То је осам људи на сат, историјски просек. Е сад, треба да видимо колико ће људи да одведу у притвор и колико ће то да нас кошта, ако они који буду невини одлуче да туже државу због тог притвора.

Драгољуб Љубичић Мићко, глумац и хумориста, о полицијској акцији „Резач“, ТВ Н1

Један полиграф мења све судије и адвокате

Драгољуб Љубичић Мићко Зашто запошљавати судије и адвокате, када можемо имати нотаре и полиграф који је уведен као средство за утврђивање апсолутне истине. Волео бих да смо могли да видимо Вучића на полиграфу, како је то изгледало, ако је већ све транспарентно. Ја мислим да су они тамо попили кафицу.

Драгољуб Љубичић Мићко, глумац и хумориста, о добровољном одласку премијера на полиграф, Нови дан ТВ Н1

Опозициони трактат о нарикању

Зоран Живковић Обећао сам честитку члановима владе. Желим да у 2016. години о њиховој социјалној сигурности брине Александар Вулин, да их лечи [Златибор] Лончар, да их вози [Братислав] Гашић, да им пева Дачић, а да их пред судом бране [Никола] Селаковић и Вучић што пре.

Зоран Живковић, председник Нове странке и народни посланик са листе ДС-а, „Блиц“/„youtube“

Чаробни штап(ић) на небу и Вучић на земљи

Александар Вучић И волео бих да имам чаробни штапић и све то створим одмах. Али, немам. И нико га нема. Лично се, притом, надам да је и самој Србији доста „чаробних штапића“. Ништа нас у историји није толико изударало као они. Све обећавајући нам, како у ком случају, или „одмах“ и „сада“, или неку правду и бољи живот на небу, у „небеској Србији“. За њу је требало само да умремо, ништа више.

Александар Вучић, премијер Србије, о Србији која ће бити „економски јака, уређена и пристојна“, „Вечерње новости“