Америка, земља за све наше владике

Григорије Још увек једино у Америци има слободе, можеш да идеш где хоћеш, да радиш шта хоћеш, можеш да будеш добар и лош, а оно што је најважније – можеш да напредујеш ако си паметан.

Григорије, епископ захумско-херцеговачки, затварајући скуп „Теологија у јавној сфери“, Радио Требиње

Вођа уживо

Слободан Рељић Десетине генерација које су читале Домановићевог „Вођу“ као обавезну лектиру - ћуте и жмиркају.

Слободан Рељић, новинар и бивши главни уредник НИН-a, „Факти“

Са спасиоцем нема (не)извесности

Слободан Рељић Србија и Македонија су постале земље са највећом економском неједнакошћу у Европи. Наша земља је имала највећи раст неједнакости у расподели дохотка од 2010. до 2014. Богаташи зараде 323 потрошачке корпе, а сиротиња ни четвртину. То су нама наше реформе дале! Наш „историјски“ Закон о раду је круна тог изузетног достигнућа! Да, то су оне реформе, за које нас „сви хвале“, а главни спасилац [Вучић] тврди да ће нас оне тако обогатити - досад је обећавао „следеће године“, а сад државнички каже „за две године“ - да ће нам читав свет завидети.

Слободан Рељић, новинар и бивши главни уредник НИН-a, „Факти“

За њега су само најгори довољно добри

Бошко Ђукановић Ова власт је опасно зло за Србију. Све отимају, браћа и кумови све воде. Не сумњам у добре намере премијера, али избор људи којима се окружио, то је Вучићева памет. Нисам му ја крив. Амбициозан, интелигентан и неспособан. Ужасна комбинација.

Бошко Ђукановић, професор и кардиохирург, као смењени директор Института за кардиоваскуларне болести „Дедиње“ у Београду, НСПМ

(Безимена) Трампова муслиманска браћа

Доналд Трамп Имам бар двадесетак пријатеља муслимана... не знам њихова имена.

Доналд Трамп, као један од кандидата Републиканске странке за председника САД, за британски „Телеграф“