С вером у Бога и (Сашу) Јанковића

Срђан Драгојевић Да на Ускрс мућак заменимо чуваркућом.

Срђан Драгојевић, филмски режисер и бивши посланик СПС-а, подржавајући кандидатуру Саше Јанковића за председника Србије, „Твитер“/„Танјуг“

Ко није за себе тај није ни против Вучића

Саша Радуловић Данас смо на Скупштини разговарали и дошли до закључка да кандидат будем ја, и овим се кандидујем за председника Србије. Ако је неко борац против Вучића, то сам ја. Ако некога не може да погледа у очи, то сам ја.

Саша Радуловић, председник покрета Доста је било, „bizlife.rs“

Нудим смислене ружне жеље

Александар Вучић Данас сте могли да видите да неки вичу, а ја сам ставове Србије рекао Могерини мирно... Видели сте неке друге који стално плачу као Калимеро, и најстрашније речи употребљавају против мене, њих ће бити 15 против мене, а шта је то њихов програм осим бесмислених лепих жеља.

Александар Вучић, премијер и председнички кандидат СНС-а, коментаришући дешавања у Скупштини током говора високе представнице ЕУ Федерике Могерини, Б92

Мој народе, увек сам живео с тобом!

Александар Вучић Знам да многи људи у Србији нису задовољни и да очекују много више... Увек сам живео са својим народом и знао његове муке, потребан нам је континутиет и стабилност више од свега, не мењају се ствари преко ноћи. Ми смо 1930. године били сиромашнији од Хрвата и Словенаца, али први пут у последње три године наш раст је већи него њихов, први пут у историји Србије.

Александар Вучић, премијер и председнички кандидат СНС-а, на митингу у Сремској Митровици, Б92

Волимо само неозбиљне фикције

Денис Мекшејн Фикција да је Косово интегрални део Србије, које је на неко време ван ингеренција Београда, се више не може схватати озбиљно.

Денис Мекшејн, бивши британски министар за Европу и Балкан, за портал „Еурактив“, Б92