(О)пљуни и етикетирај

Биљана Поповић Ивковић Балша Божовић је олош, представник странке која је штитила Дарка Шарића, трговца наркотицима; главни инвеститор у време ДС, који је убио стотину наше деце. Тај олош од Балше Божовића тражи да кршимо закон.

Биљана Поповић Ивковић, државни секретар у МУП-у, о случају сина Звездана Јовановића, „Танјуг“/„Истиномер“

Дарвин је умро узалуд

Љиљана Чолић Ваљда је биологија постојала и пре средине 19. века и пре Чарлса Дарвина. С друге стране, није ми јасно зашто је људима битно и ласкаво да докажу да смо настали од мајмуна. За нас верујуће људе ствар је јасна, човек је круна Божјег стварања.

Љиљана Чолић, некадашњи министар просвете, петицији којом се захтева ревизија изучавања теорије еволуције у домаћем школству, РТС

Вилијам (великоалбански) Ујединитељ

Вилијам Вокер Често долазим на Косово са једним циљем – да Косово настави са корацима које сви чекају од 1999. године. Циљ овог пројекта, на којем радим, [односи се на] све Албанце – на Косову, у дијаспори, у Албанији. Радим на заједничком пројекту, на њиховом уједињењу.

Вилијам Вокер, бивши шеф Верификационе мисије ОЕБС-а на КиМ (1998-1999), на годишњици Алијансе за будућност Косова, РТС

Војничке чизмице

Александар Вучић Људи кажу да се не дешава ништа у војсци, а дешава се то да више нема оних грозних чизми, већ сви имају по два или три пара, више униформи, плате, примамо нове војнике.

Александар Вучић, премијер и изабрани председник, НСПМ