Мали трактат о (модерној) српској мајци

Небојша Глоговац Цеца је симбол времена, јунак нашег доба. Она је српска мајка, еј! [...] Та гинекологија веома интересантна. Можда је ту било и неког масовног силовања, а, па отуд „српска мајка“? Или је реч о нечему другом? Ко то зна?! Ипак, понављам: та особа је тек последица вишедеценијског, константног бомбардовања друштва трешом, неукусом, неморалом.

Небојша Глоговац, глумац, у интервјуу за магазин „Дани“ (БиХ), Б92

Наша Цеца је геније за Шекспира

Небојша Глоговац Имали смо невероватну срећу да до нас, након толико времена, стигне та генијална Шекспирова драма. Баш тако ће, претпостављам, за сто и кусур година генерације имати срећу да до њих, уместо свирке неког талентованог клинца који на клавиру данас разваљује Рахмањинова, дође Цеца. Јер Цеца је Шекспир данашњице.

Небојша Глоговац, глумац, о својој улози Хамлета у представи Александра Поповског, у интервјуу за магазин „Дани“ (БиХ), Б92

Прича би имала смисао да су Американци спустили Чеду на (Александра) Вучића

Чедомир Јовановић Те приче имају смисла као теорија да су се Американци 1969. године спустили на Ким Кардашијан, а не на Месец. Немам ништа против да са Вучићем урадим сваки посао од којег ће ова земља имати корист.

Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, у интервјуу за „Блиц“ на приче да је „Вучићев човек“, „bizlife.rs“

Отварање у косовском гамбиту

Александар Вучић Добро је што се чују различити гласови о Космету, од Тадићеве идеје [да „треба размислити о томе да се Косову да столица у УН“] до Војислава Шешеља и Лазареве клетве, па до три-четири предлога која су стигла из Владе. Добро је што су се људи 'отворили' и што говоре шта мисле.

Александар Вучић, председник Србије, о свом позиву на дијалог о Косову и Метохији, РТС