Родољуб у служби сваког режима (после 5. октобра)

Небојша Крстић Подржавам оно што мислим да је добро. Подржавао сам Бориса Тадића јер сам мислио да је то добро. Подржавао сам Коштуницу док није постао еврохејтер. Подржавао сам Зорана Ђинђића. Пре тога нисам подржавао ниједну власт.

Небојша Крстић, маркетиншки стручњак и новопостављени члан УО РТС-а, „Нови дан“ на ТВ N1

Александар Вучић је нешто најбоље што ми се догодило (у последњих 5 година)

Небојша Крстић Хм… ја га често критикујем, али се то не види. [...] У Србији постоји лудачки антивучићизам услед којег се потпуно пренебреже све оно што је стратешки добро, а свака грешчица се увеличава до гигантских размера. Вучић у круцијалним питањима није направио грешку у последњих пет година.

Небојша Крстић, маркетиншки стручњак и новопостављени члан УО РТС-а, „Нови дан“ на ТВ N1

Крлетов (медијски) кодекс

Небојша Крстић Волео бих да РТС буде сушта супротност N1! И треба да буде! Да буде глас професије, објективног новинарства у складу са Кодексом, и да буде глас свих релевантних гласова у Србији. То код вас не постоји, ви сте потпуно једнострана ТВ.

Небојша Крстић, као новопостављени члан Управног одбора РТС-а, „Нови дан“ на ТВ N1

Да су интелигентнији, не би ваљало

Небојша Крстић За именовање у Управни одбор РТС-а сам сазнао из медија и имбецилног саопштења УНС-а. [...] Закључио сам само да су [у Центру за друштвена истраживања] врло интелигентни, чим су у мени препознали неког ко може да допринесе квалитетном раду РТС-а.

Небојша Крстић, као новопостављени члан УО РТС-а, о институцији која га је предложила на ту дужност, „Нови дан“ на ТВ N1

Стање нације по Његошу и Ланету

Милан Лане Гутовић Као и са сарадницима, и у процени народа сам био нежан. „Пучина је стока једна грдна,“ приметио је и Његош… пре мене. Да је знао да ћу ја то исто рећи, не би се истрчавао са том изјавом. Моју изјаву треба вредновати као подршку Његошу.

Милан Лане Гутовић, глумац, о својој изјави „да је народ стока“, „Данас“/„bizlife.rs“