Биће скоро пропаст Србије

Велимир Илић Занимљива је политика коју Влада води за повећање наталитета са три жене које заједно имају двоје деце, а од којих се једна јавно декларисала као припадник геј популације. [...] По ономе што раде и како су се распоредили, чини се да план власти није повећање већ смањење наталитета.

Велимир Илић, председник Нове Србије, „Вечерње новости“/„bizlife.rs“

Непријатељ се укопава и вреба (Европу)

Изјаве.нет Путин не мари за Србију, већ је само користи као још један инструмент за уништење Европе. Да ли је то оно што српски народ заиста жели? Дозвољавате Русији да вас користи како би уништила Европу у којој желите да студирате и радите.

Олександр Александрович, амбасадор Украјине, у интервјуу за БИРН, „Танјуг“

Мала српска урота против Украјине

Изјаве.нет Када имате српске политичаре који путују на Крим и честитају Путину на 'мудрој и снажној политици', када имате српске најамнике, када Србија гласа у УН против Украјине - све то наравно ствара негативну слику о Србији у Украјини. [...] Ми играмо фудбалске или кошаркашке утакмице против Косова на неутралним теренима, јер не признајемо косовске пасоше. И Украјинци не долазе у Србију да убијају Србе.

Олександр Александрович, амбасадор Украјине, у интервјуу за БИРН, „Танјуг“

Екстремисти и сепаратисти су на истој адреси

Изјаве.нет Русија обучава српске најамнике да убијају Украјинце. Русија је користила српске екстремисте да изведу државни удар у Црној Гори. Русија охрабрује српски сепаратизам у Републици Српској како би дестабилизовала Босну и Херцеговину.

Олександр Александрович, амбасадор Украјине, у интервјуу за БИРН, „Танјуг“

(Драконска) казна без злочина

Маја Гојковић Нико не би требало да подржи амандмане посланика Двери с обзиром на њихово понашање. Ево како су они казнили мене јуче. Размислите да ли ћете да бојкотујете силеџије и оне који туку жене у парламенту и који вређају припаднице Министарства

Маја Гојковић, председница Скупштине Србије, показујући модрицу на руци, РТС

Мају нико није смео да (пипа и) бије

Бошко Обрадовић Нико од троје присутних посланика Двери није пипнуо Мају Гојковић, о чему могу да вам посведоче припадници обезбеђења који су били у кабинету, као и снимак који сте видели на свим мрежама и који је Мају Гојковић толико заболео да је морала да се самоповреди. Зашто Маја Гојковић није на јучерашњој конференцији за медије показала модрицу или повреду на левој руци, него тек данас и то у директном преносу на РТС-у?

Бошко Обрадовић, председник покрета Двери, о инциденту у кавбинету председнице Скупштине Србије, РТС

Кад ме сан превари

папа Франциско I Када се молим, понекада заспим. Светој Терези се то такође дешавало.

папа Франциско I, за програм Католик ТВ2000, РТС