И професори имају душу

Саша Радуловић И могуће је да би стварно било боље да то радимо мало веселије. Али барем смо доследни, знамо шта хоћемо и не одустајемо. И умемо да водимо државу. А за то су потребни озбиљни људи. Прави доктори који умеју да „завуку професорски“ тамо где је важно за животе људи.

Саша Радуловић, председник покрета Доста је било, о твиту професора ФПН-а Душана Павловића са линком ка порно филму, „Твитер“

Нема је више у мојим молитвама

Драган Марковић Палма Не причам ништа лоше о њој [Ана Брнабић], и не спомињем је. За мене је Влада колективни орган, колективно доноси одлуке, а контролише је председник Вучић јер он једини има право, јер је непосредно изашао на изборе и победио на изборима са више од 55 одсто гласова.

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, о председници Владе Србије, у интервјуу за „Блиц“

Друга бетон лига

Драган Марковић Палма Бавио сам се спортом и сваког мог противника сам озбиљно схватао. Међутим, са оваквом опозицијом то изгледа исто као кад би фудбал играла Барселона и моје село Кончарево.

Драган Марковић Палма, председник Скупштине Јагодине и председник ЈС која је део владајуће већине СНС-а, у интервјуу за „Блиц“

Жанр: шведска акција

Саша Радуловић Коначно да потврдим нешто и из блатоида: Душан [Павловић] јесте човек од највећег поверења. ДЈБ заиста често делује преозбиљно, некада и напорно и досадно. Али држава јесте озбиљан посао. И да, понекад погледамо и неки Arrangement, година по избору.

Саша Радуловић, председник покрета Доста је било, о Павловићевом твиту са линком ка порно филму, „Твитер“/„Блиц“

Настављам(о) полемику чим одгледам цртани

Душан Павловић Буџет 2018: Наредне године плаћамо 18 милијарди динара за казне и пенале. Скоро толико „штедимо“ на платама или пензијама. У полемици са министром Стефановићем сазнали смо да нико не зна на шта се казне плаћају.

Душан Павловић, професор ФПН-а и посланик покрета Доста је било, стављајући у првобитном твиту линк ка порно филму Arrangement (1981), „Твитер“/„Блиц“

Кад сиђеш са Олимпа, прогледаш

Барак Обама Штампа ме је често излуђивала, али сам схватио да је слобода медија од виталног значаја за демократију.

Барак Обама, бивши председник САД, на предавању у Економском клубу у Чикагу, „Си-Би-Ес“/РТС

Догађање Хитлера

Барак Обама Американци морају бити опрезни у одбрани демократије или ризикују да крену путем нацистичке Немачке из тридесетих година прошлог века. Ствари се могу врло брзо распасти ако Американци нису нагнути над баштом демократије.

Барак Обама, бивши председник САД, на предавању у Економском клубу у Чикагу, „Си-Би-Ес“/РТС

Док (не) сване дан

Марко Видојковић Не треба да нас плаши да ће било шта остати иза њих. Иза њих остаје само мрак и пепео. Кад њих не буде, неће остати ни њихове безвредне награде и њихове безвредне дипломе. Не треба људи да се секирају због будућности, него треба да се секирају због садашњости.

Марко Видојковић, писац, о власти СНС-а као „балону од сапунице“, VOICE/„bizlife.rs“