О индулгенцији и чистилишту

Војислав Шешељ Прво ме је новинарка питала о изјави да бих Легију и Звездана [Јовановић] ослободио, под условом да кажу све што знају о разним стварима. Када би били ослобођени, као искусне и заслужне борце бих их одмах узео у државну службу за борбу против тероризма, да се боре против криминала. Ја сам за Легију много чуо и пре одласка у Хаг, иако смо једно време били у сукобу. А за Звездана сам чуо тек у Хагу. Причали су ми људи, који су са мном робијали, да је у рату био чудо од борца.

Војислав Шешељ, председник СРС-а, „Добро јутро, Србијо“ на ТВ „Хепи“

Контраобавештајна служба ми јавља

Војислав Шешељ Рекао сам да у Влади Србије има шпијуна. Ево, прва Зорана Михајловић. Сто посто сам сигуран. Ову двојицу у контексту с њом нисам ни поменуо. Шта ће Легија и Звездан [Јовановић] да хапсе Зорану Михајловић? За њу је довољна комунална полиција. Ово су екстра специјалци, светске класе. Врхунски, бре!

Војислав Шешељ, председник СРС-а, „Добро јутро, Србијо“ на ТВ „Хепи“

Свештеничка је туга преголема

Војислав Шешељ Он је све моје симпатије покупио. Безобразан је онај који је то сликао и дао медијима. Пазите, то је сеоска сахрана, гробље је вероватно удаљено од села, врућина, стар је човек - месец дана пред пензијом. Шта је било нормалније, него да уз то брдо седне на приколицу. Шта је било нормалније него мало да прилегне? Обред је обавио како треба.

Војислав Шешељ, председник СРС-а, о свештенику из села Друговац крај Смедерева који је заспао у тракторској приколици поред ковчега покојника, „Добро јутро, Србијо“ на ТВ „Хепи“

Планетарни непријатељ бр. 1

Рамбо Амадеус Када би човек угинуо, за 300 година планета Земља би се опет претворила у еденски рај.

Рамбо Амадеус, музичар, на трибини о заштити животиња одржаној у Београду, „Вечерње новости“/„bizlife.rs“