Москва се брани у Дамаску

Емир Кустурица Тајна је у томе што ће Руси, ако не одговоре на амерички напад на Сирију, морати да прихвате бомбе у Русији.

Емир Кустурица, филмски режисер, о ракетном нападу САД, Велике Британије и Француске на Дамаск и Хомс, „Искра“

Хај-тек подвала

Емир Кустурица Реторика Запада остаје пуста лаж да је неко негдје направио нешто, и овог и већ много пута у питању је подвала са хемијским оружјем. Као да им се ништа раније није десило, као да нам Блер није признао да је лагао, као да нису од Другог свјетског рата започели и водили 14 ратова и свуда убијали цивиле и дјецу и сада опет лажу да желе да људе заштите од, како Трамп назива Асада, „животиње“. Чудо је комфор, најпривлачнији појам новог човјека, „хај-тек“ пагана, који ће прогутати ову лаж у западној хемисфери и, на крају се дуго распадати у властитим лажима и неморалу. И на крају ће се распасти.

Емир Кустурица, филмски режисер, о ракетном нападу САД, Велике Британије и Француске на Дамаск и Хомс, „Искра“

Причај хрватски да те цео Сабор разуме

Изјаве.нет Упозорио сам колегу Мрсића да користи српски језик, упозоравам и вас. Покушајте, потрудите се мало говорити хрватски, уплатите себи неки течај. У Хрватском сабору се говори на хрватском језику.

Хрвоје Зекановић, посланик групације ХРАСТ, посланици Самосталне демократске српске странке Драгани Јецков, „ФоНет“

Покраден на правди Фејсбука

Марк Закерберг Моји лични подаци били су међу информацијама продатим малициозним трећим странама.

Марк Закерберг, извршни директор „Фејсбука“, сведочећи у Конгресу САД о „цурењу“ података више од 50 милиона корисника „Фејсбука“, „Танјуг“