Кад сам (ономад) увозио нисам питао за количину и цену

Топлица Спасојевић Нећу дозволити да неко други купи компанију. [...] Све је под контролом, банкарске дугове је откупио руски партнер који ће наставити да послује са мном. [...] ИМТ група је један од највећих увозника, увозимо робу светских брендова и у првом таласу 2008. године изгубили смо седам-осам милиона евра, а скоро исто толико и у другом таласу кризе.

Топлица Спасојевић, некадашњи сувласник „ИТМ групе“ која је у стечају, „Бета“

Краљ није умро узалуд

Небојша Медојевић Територију садашње Метохије је у Балканским ратовима заузела Црногорска војска краља Николе. Краљ је тада Метохију уступио братској Србији. [...] Метохија је историјска територија за коју је Црногорска војска пролијевала крв у борби против Отоманске империје. Освојили смо и Скадар који такође гравитира Црној Гори. Ако Србија жели да поклони Метохију Албанији, Црна Гора мора испоставити своје захтјеве.

Небојша Медојевић, председник Покрета за промјене и члан Председништва Демократског фронта, „Твитер“/Б92

И камен би заплакао (а камоли Вучић)

Александар Вучић Први пут смо видели снажна крила Србије, прва два, примљена данас у оперативну употребу, које смо добили из Русије. На још шест МИГ-ова 29 раде српски и руски стручњаци и по први пут ћемо на паради изаћи са осам мигова 29, а имамо ми и три мига 21. Ја сам скоро заплакао када сам их видео и чуо, не знам како ви?

Александар Вучић, председник Србије, на свечаном пријему ремонтованих мигова у Батајници, Б92

Кад се природа уроти

Зоран Бабић Зато што смо овакве ствари и очекивали и предвидели. Предвидели смо их зато што вршимо свакодневени мониторинг на свим косинама па и на Косини 2 и још у априлу смо знали да претходно пројектно решење није адекватно и били смо сигурни да ће до оваквог сценарија доћи, за две месеца, две године… Зато смо још у априлу кренули са израдом пројектне документације за галерију, на том највишем делу косине, пројекат галерије смо завршили. Пре шест дана кренуло се са извођењем радова на галерији, нажалост природа нас је предухитрила.

Зоран Бабић, директор предузећа „Коридори Србије“, о обрушавању 100 метара заштитне косине на Коридору 10 у Грделичкој клисури, „Танјуг“/„bizlife.rs“