(Пре)зрео за Лазу

Милан Лане Гутовић Кад бих знао да се умиљавам... говорим о Лази Ристовском, мој живот би имао други облик. Али, ја то не умем. Зато мој председник није за мене, он је више за Лазу.

Милан Лане Гутовић, глумац, о Александру Вучићу, према НИН-у

Посао не сме да трпи

Милан Ћулибрк Неко је ових дана, ипак, поднео оставку. Небојша Крстић више није члан УО РТС-а. Ух, колико ли ће тек сада времена проводити на Хепију и Пинку?

Милан Ћулибрк, главни уредник НИН-а, НИН

Држава, то је он

Милан Ћулибрк Боже, да ли је пре него што је положила заклетву прочитала Устав, у коме пише да је Влада „носилац извршне власти у Републици Србији“ (члан 122) и да „утврђује и води политику“ (члан 123). Позивом свим грађанима да стану уз председника [Вучића], премијерка је заправо урадила гору ствар и од Бошка Обрадовића - индиректно је позвала на рушење уставног поретка. Једино што јој иде у прилог је да је вероватно нико у тужилаштву не схвата озбиљно. Они више верују Марку Дражићу из „Њуз нета“ да је организаторима забрањене Нушићијаде заиста послала телеграм: „Да се ја ишта питам, помогла бих вам. Ана Брнабић“.

Милан Ћулибрк, главни уредник НИН-а, НИН

После мене - потоп Америке (и остатка света)

Доналд Трамп Не знам како можете опозвати некога ко је урадио сјајан посао? Кажем вам, ако икада будем смењен, мислим да ће тржиште пропасти. Мислим да би сви тада били веома сиромашни.

Доналд Трамп, председник САД, о могућности опозива у емисији „Фокс енд френдс“, „Танјуг“