Да извеземо макар производне погоне

Слободан Милосављевић Поносан сам што се "еурокрем", као српски бренд, производи у Требињу. То само значи да је "еурокрем" нашао пут до регионалног тржишта и камо среће да се производи и на другим тржиштима.

Слободан Милосављевић, министар трговине и услуга, на чињеницу да Србија увози "еурокрем", "Бета"

У ствари само инсомнија

Маурицио Пистоки Нисам спавао целу ноћ због коментара о Красићу, чекао сам да сване да објасним све и затражим извињење.

Маурицио Пистоки, италијански спортски коментатор који је за Милоша Красића рекао да је "мислио да је озбиљна особа, али је у ствари само Србин", "Блиц"

Прослеђени к'о почашћени

Борис Тадић Честитам грађанима одлуку Савета ЕУ да кандидатуру Србије за чланство проследи Европској комисији. То је велики корак у европским интеграцијама земље.

Борис Тадић, председник Србије, "Ало!"

Едукативно елџибити образовање

Марко Караџић Као што је за кратко време усвојена измена кривичног законика, тако је непосредно после [геј] Параде требало спровести едукативну акцију, односно да професори објасне ученицима шта се догодило на улицама Београда тога дана.

Марко Караџић, као "стручњак за људска права", на скупу "Парада, насиље, држава: одговор цивилног друштва", "Бета"

Омиљени опозиционар

Млађан Динкић Спремни смо, у крајњем случају, да делујемо и као опозиција, али нећемо рушити локалну власт, већ ћемо је подржавати споља.

Млађан Динкић, председник Уједињених региона Србије, о формирању одборничке групе са Мајом Гојковић у Скупштини Новог Сада, "Танјуг"

Најбољи од најгорих министара

Саша Драгин Не осећам се одговорним за смањен сточни фонд и смањену производњу меса и млека, јер је то последица лоше вођене политике од пре десет година.

Саша Драгин, министар пољопривреде Србије из ДС-а, "Танјуг"