Фармерисање

Весна Вукелић Венди За слугу бирам медвеђу главу, јер је она мушкарац са женским мозгом. Поред тога што је лош човек, она је јаје, ругло, полтрон, смрда и персона нон грата. Са друге стране, желим да сасечем медвеђу главу и да искористим, зато што има 138 кг и може целу пијацу да пренесе на леђима. Дичи се да има муда, а ја бих волела да их видим.

Весна Вукелић Венди, као газдарица на "Фарми", о певачици Зорани Павић, "Прес"

Да ли, да ли (и где) теби нешто фали?

Јелена Карлеуша Мој живот је општа лудница! На све ово ја сам и мајка, и супруга, и глупа жена која жели да мења свет својим ставовима, и неко ко пева и игра! А ко пева – зло не мисли! На реду су величанствени концерти у региону. Да бих се ја зауставила, потребна је ипак мало већа сила.

Јелена Карлеуша, естрадна уметница и колумнисткиња, после добацивања навијача Звезде њеном супругу, "Курир"

Опростите што смо вас (пацифисте) натерали да нас бомбардујете

Соња Бисерко Одбојност према НАТО је неоправдана. [...] Треба истаћи и јаке емоције на страни НАТО у време доношења одлуке о интервенцији у СРЈ 1999, јер су већина тадашњих лидера Алијансе били шездесетосмаши, који су одрасли на пацифизму.

Соња Бисерко, председница Хелсиншког одбора за људска права у Србији, на скупу "Србија, Западни Балкан и НАТО ка 2020", "Танјуг/Бета"