Кастро, Србин најстарији

Кастро, Србин најстарији Кад кажем бесмртни Кастро и српски род, мислим на фалсификате и контролисану историју цивилизације. Али, Кастро је изјавио да је његов отац Келт. Келти су Срби. Лудило? Ако зароните дубље, били сардина или ајкула, изгњураће те из тог лудила чврст систем. Српско келтска идила није окончана док хемија чини своје. Кастров отац је Ангел Кастро. Нисам нашла ниједан доказ да Ангел Кастро не би могао бити Анђелко Кастратовић.

Драгослава Копривица, списатељица, у роману "Бесмртни Кастро и србски род", "Блиц"

Не веруј у Идоле, веруј у Пилоте

Млађан Динкић Имаћу и више времена за музику коју волим. Кики [Лесендрић] завршава свој албум, доста је одмакао, а ја сам направио три песме. Не знам да ли је Влада изгубила мојим одласком или добила, али је Кики сасвим сигурно добио.

Млађан Динкић, као бивши потпредседник Владе, "24 сата"

Трећи позив за четврти ешалон

Жељко Ивањи Подршку ДС-у могао би да пружи само трећи или четврти ешалон анонимних посланика Г17.

Жељко Ивањи, посланик Г17, о медијским наводима да је ДС преговарао с делом Г17 посланика о подршци, "Блиц"

Телохранитељи чувају тело, оружје душу

Аида Ћоровић Зукорлић трује народ Новог Пазара. Ја више њега нећу звати муфтија Муамер Зукорлић, он је за мене само Муамер Зукорлић. Он је срамота за титулу коју носи. [...] Врло је индикативно да се тај текст појавио у "Данасу" на рођендан посланика Мухамеда. Тог дана треба да се говори о посланиковом животу, његов живот треба да буде пример сваком добром и паметном човеку, без обзира на религију. Посланик Мухамед није имао телохранитеље и био наоружан до зуба. Није имао бесна кола, а знамо ко их вози.

Аида Ћоровић, директорка невладине организације "Urban In" из Новог Пазара, "Б92"

Поробљавање египатским сценаријем из Туниса

Муамер Зукорлић То је покушај нашег даљег поробљавања како су нам то чинили последњих 100 година. [...] Нека узму лекцију из Египта и Туниса. Тамо је био велики зулум да се морао прекинути и који би се, ако се власт не узме у памет, лако могао догодити на Тргу Гази Исабега у Новом Пазару и на Тргу Републике.

Муамер Зукорлић, главни муфтија Исламске заједнице у Србији, "Вести"

Ако не знамо да запољшавамо, знамо да бројимо

Ранка Савић Представници ММФ-а су нам рекли да је изгубљено 400.000 радних места и да је тај податак апсолутно тачан, што нам говори да наша влада то зна, али није хтела да изнесе у јавност.

Ранка Савић, председница Асоцијације слободних и независних синдиката, о разлици између податка и ММФ-а и Завода за статистику који наводи 108.647 оних који су изгубили посао, "Данас"

Сви су они помало просветари

Леонардо Ердељи Последњих година у Србији константно опада број ђака, а број запослених у просвети повећан је за 3.500. Годишње изгубимо један град, око 38.000 грађана, деце је све мање, а запослених све више.

Леонардо Ердељи, председник Уније синдиката просветних радника, на састанку са представницима ММФ-а, "Танјуг"

Без кучета, мачета и (макар) две жене

Муамер Зукорлић То су нам урадили 1945, 1990. И то нам раде сада… инсталирају људе у политици, у невладином сектору, дају му медијски простор, мало пара, и он, чујеш га само, виси на телевизији и само нешто објашњава, а нема ни кучета ни мачета.

Муамер Зукорлић, главни муфтија Исламске заједнице у Србији, "Вести"