Велике визије из мале низије

Александар Родић Кад је пре нешто више од осам година мој отац и покретач Курира Радисав - Раја Родић, велики визионар и борац за истину, основао овај лист, није ни слутио да ћемо доћи довде. Говорио нам је: "Само оштро, без компромиса, до истине!" Тога смо се увек држали.

Александар Родић, власник, у колумни "Модеран Курир за модерну Србију", "Курир"

Чланство у ЕУ одмах долази, ако народ пристане да поједе (по) нарамак сена

Јелко Кацин Званични Београд се може надати добијању кандидатуре и датума отпочињања преговора о чланству у ЕУ уколико Скупштина усвоји европске законе о враћању имовине, који би у пракси омогућили натуралну реституцију. Реституција ће бити тренутак истине за Србију у коме ће се недвосмислено видети да ли је решена да успостави правну државу и прихвати европске стандарде.

Јелко Кацин, известилац Европског парламента за Србију, РТВ

Водовод нема леп него упоран

Ивица Дачић То је доказ колико сте досадни... колико вреди бити упоран кад радите у интресу грађана и за оно што није лична корист.

Ивица Дачић, заменик премијера и министар полиције, пуштајући у рад реконструисани водовод у Петровцу на Млави,

Турбо криза

Сека Алексић Опет поскупљује гориво??? Оно, нису нормални... Јадан овај народ, искрено га жалим! Јадни смо, 90 одсто народа нема основне потрепштине за живот! Разочарана сам!!! Сваки дан нешто поскупљује, све је горе и горе... Где ли ће ова ситуација догурати, питам се?! Где су сви нестали???

Сека Алексић, фолк певачица, "Ало!"

Српски за Србе (и оне који се тако осећају)

Милан Панић Која је разлика између принца Александра Карађорђевића, Милана Панића и Ибрахима Ругове? - Једино Ругова прича српски!

Милан Панић, бивши премијер СРЈ, причајући "стари виц на сопствени рачун" на вечери коју је приредио у београдском "Аеро клубу", "Курир"

Добар човек, одличан гувернер, још бољи министар

Млађан Динкић Грађани у Србији не живе лоше због онога што сам ја радио. Све што сам до сада урадио, урадио сам како треба, почев од изградње банкарског система који је најбољи део финансијског сектора, па све до довођења Фијата. Истина је да је Фијат дошао због мене, због Министарства економије, а били су корак да оду у Румунију.

Млађан Динкић, председник Уједињних региона Србије, као бивши гувернер Народне банке и министар у Влади Србије, "Б92"