Заслужено мирни пензионерски дани

Гудрун Бурвиц Чиним оно што могу и како могу.

Гудрун Бурвиц, ћерка нацистичког команданта SS јединица Хајнриха Химлера, поводом прикупљања помоћи за организацију "Тиха помоћ" чија је улога да омогући бившим SS официрима миран живот до смрти, "Танјуг"

Војник полицијске сорте

Јован Кркобабић Ја сам давно био војник ваше сорте, али у моје време вежбали смо другим војним средствима и на други начин, и зато је ово данас доказ снаге безбедносних јединица Србије.

Јован Кркобабић, потпредседник Владе и председник ПУПС-а, честитајући Жандармерији на "импресивној вежби" поводом 151 године од формирања, "Прес"

Мој Драгане, кад у тужбу кренеш...

Драган Ђоговић Радим то у своје име и у име свог народа. Позивам све Драгане да ми се придруже, па макар само да се чује наш глас! Тужба је усмерена директно против Челси Хендлер, јер се све одвија под њеном директивом. Моји адвокати ће одлучити где ће тужба бити поднета, највероватније ће то бити суд у Стразбуру.

Драган Ђоговић, бизнисмен из Дизелдорфа, о тужби коју ће поднети против америчке комичарке због реченице да је "Драган веома популарно бољшевичко име", "Вести"

Уби ме прејака парафраза

Божидар Вучуревић Mноги медији су из контекста извукли моју изјаву "да ће Срби направити старији и лепши Дубровник". То сам иронично изјавио, у време када су снаге ХВО-а срушиле стари камени мост изнад Неретве у Мостару. На сав глас су причали да ће после рата направити старији и лепши.

Божидар Вучуревић, ратни градоначелник Требиња, који у Београду након пуштања из притвора чека одлуку суда да ли ће и коме бити изручен – Хрватској или БиХ, "Вечерње новости"