One man shit

Иван Марковић На председничким изборима биће 100 према 0 за Милошевића, у процентима наравно. Зато што је Милошевић 10 година чувао, бранио и развијао ову државу и народ. Народ ове земље мора да зна да живи у слободи захваљујући Милошевићу.

Иван Марковић, магистар и портпарол ЈУЛ-а, конференција за новинаре

Млада партизанка борбу водила

Мирјана Марковић Бомбардовање ме није инспирисало да напишем неку нову књигу него ме је инспирисало да одем у партизане.

Мирјана Марковић, председник Дирекције ЈУЛ-а, "Радио Пожаревац"

Чим прије

Горан Матић Ја се надам што пре.

Горан Матић, савезни министар информисања, одговара на питање када ћемо да победимо НАТО, "НИН"

Самоегоистични интереси

Живадин Јовановић Наша отвореност доводи у врло неугодну ситуацију све оне факторе у Европи и у свету који ношени својим егоистичним интересима настоје да нас прикажу као изоловану земљу, или као земљу која је тобоже у самоизолацији.

Живадин Јовановић, у својству високог функционера СПС-а, "РТС"

Неотет али незаобилазан

Вук Драшковић Сигуран сам да ће, и по земаљској и по Божијој правди, на изборима лоше проћи сви они који покушавају да извуку профит из чињенице да Иван Стамболић не може да се кандидује за председника и да Вук Драшковић не може да се врати у Србију.

Вук Драшковић, лидер СПО-а, "Бета"

Отпор, опозицијо, отпор!

Отпор Када се у једној колони маршира ка заједничком циљу - демократским променама, Отпор је радо виђен у тој колони, а када се страда од полицијске репресије Отпор по правилу остаје сам.

Отпор, саопштење Информативне службе у Новом Саду поводом "бледе реакције опозиције", "ФоНет"

Ултра супер-сила

Изјаве.нет Југославија мора постати супервојна сила, јер је само као таква гарант мира на Балкану.

Радикална странке левице "Никола Пашић, прва од 21 тезе за 21. век

Не веруј у хероје

Иван Ивачковић Ђура, наиме, спада међу те најбедније случајеве, међу оне који дању испирају уста изразима као што су 'градско', 'модерно', 'урбано', 'ин', бла, бла, бла, а ноћу, мислећи да их нико не види, за сваки случај закивају још по неки ексер на ковчегу у којем, да више никад не устане, лежи шарм осамдесетих. Признајем, ни ја нисам знао за Ђурине ноћне активности, тако да сам мислио како је безвезни & безвредни "пројекат" Ђура и Морнари највећа штета коју је он у стању да направи. Онда сам га на телевизији видео како пева на рођенданској прослави ЈУЛ-а. Дуго ми пред очима није била тужнија сцена: прослава је већ била при крају, друштво се разишло у ноћ, испред бине стоји некаква шака јада са партијским заставама, а на њој, перверзно весео, пева Владимир Ђурић-Ђура, један од 'хероја' осме деценије.

Иван Ивачковић, рок-критичар, "Данас"

Уписан к'о шестица

Исидора Бјелица Од вајкада се говори да су три шестице сатанин знак, међутим, по мом уверењу, то нису три броја написана у низу, већ шестице уписане једна у другу, што представља спиралу односно шему микрочипа.

Исидора Бјелица, списатељица, "Блиц"

Плава (патлиџанска) крв

Изјаве.нет Мени је горе то што ме лажу да ми је лепо, него, шта знам, да немам шта да једем. Ајде, да не претерујем, али, лаж ти је најгора. То не трпим. Ти сад да ме питаш одакле је овај кромпир ја не кажем да сам га убро у Ивањици, јер нисам. Да ме питаш какав је овај парадајз за 10 динара, не могу да ти кажем да је најбољи јер не може да буде најбољи за 10 динара. Мени у личну карту треба да упишу да сам пореклом са кванташа!

Бане Крсмановић, препродавац воћа и поврћа, "Данас"

One man shit

Иван Марковић НАТО је наставио агресију против СРЈ, само другим средствима. Јефтиније је купити марионете, него једну ракету.

Иван Марковић, магистар и портпарол ЈУЛ-а, конференција за новинаре

One man shit

Иван Марковић Чланови ЈУЛ-а су непоправљиви хуманисти, јер су на конференцију позвани и новинари листова 'Блиц', 'Глас јавности', агенције 'Бета' и Радија 'Б2-92'.

Иван Марковић, магистар и портпарол ЈУЛ-а, конференција за новинаре

One man shit

Иван Марковић Државни медији нису забележили нестанак Ивана Стамболића јер им је то вероватно безначајна информација. Ви претпостављате да савезни министар за телекомуникације треба да зна да ли је неко отишао негде у шетњу и није се вратио кући. Морате питати оног ко је одшетао где је одшетао.

Иван Марковић, магистар и портпарол ЈУЛ-а, конференција за новинаре