Са Мићиним благословом и СПС је лак

Јелена и Милена Марковић На рођендан СПС-а дошле смо из пословних разлога. Сестра и ја држимо агенцију за промоције, па нас је Мића [Јовановић, ректор "Мегатренда"] повео да се упознамо са социјалистима. Нисам размишљала о томе [да се учланимо у СПС], али ако Мића Јовановић сматра да треба, урадићемо и то. Колико то може да буде тешко?!

Јелена и Милена Марковић, "близнакиње које су улепшале" 21. рођендан СПС-а, "Ало!"

Нема толико неозбиљних колико ми можемо да притворимо

Александар Вучић Нико озбиљан неће бити гоњен, сви блиски властима ће добити наруквицу или наногвицу, док ће неки други седети у притвору бесконачно.

Александар Вучић, заменик председника СНС-а, "Курир"

Не бојим се никог до Бога (и Хага)

Вук Драшковић Добро је што је ухапшен тај мали каплар Слободана Милошевића који је наносио велику штету Србији.

Вук Драшковић, председник СПО-а, о хапшењу Горана Хаџића, "Бета"

Било нам је други пут

Игор Лукшић Испало је да сам добио третман Кетрин Ештон – јер је она била у Београду када је хапшен господин Младић, а десило се да сам ја истог дана у Београду када је ухапшен Горан Хаџић.

Игор Лукшић, председник Владе Црне Горе, о хапшењу Горана Хаџића у дану у којем он први пут борави у званичној посети Београду, РТС

Ко сме ЕУ да погледа у очи

Борис Тадић Затворили смо тешку и крваву страницу наше историје. Што се тиче ЕУ, гледам право у очи моји европске саговорнике и надам се да ће они сада учинити оно што су рекли када су гледали у очи. Од ЕУ не очекујем ништа посебно, хапшење хашких бегунаца је била наша обавеза и ми смо то учинили.

Борис Тадић, председник Србије, о хапшењу Горана Хаџића, "Блиц"

Ако ниси за друге ниси ни за себе

Мирко Цветковић Хапшење Горана Хаџића показало је да је Србија спремна да поштује међународно право, преузете обавезе, у крајњој линији – Србија ће показати да поштује своје право.

Мирко Цветковић, председник Владе, РТС