И син би, тата!

Милан Кркобабић Све је могуће. Зависи од биологије, која је заиста чудо. Наш председник и у деветој деценији је ауторитет и има подршку у странци за ангажман у влади. Не видим да је радостан због тога што мора да се носи са проблемима, али има добру вољу да реализује циљеве ПУПС-а.

Милан Кркобабић, потпредседник ПУПС-а, на питање има ли његов отац и лидер ПУПС-а Јован Кркобабић "амбиције да буде вицепремијер и у будућој влади?", "Прес"

Што преживи биће интегрисано

Едита Тахири Наш устав предвиђа високе стандарде и гаранције за мањине. Успешно смо интегрисали све мањине, укључујући већи део Срба.

Едита Тахири, шеф приштинског преговарачког тима у дијалогу с Београдом, "Данас"

Лажна историја од истинитих догађаја

Јан Гозлан Филм је заснован на истинитим догађајима. То није историјски филм. Земља је изабрана због "случаја жута кућа", али не може се све што се дешава у филму узимати здраво за готово. Чињеница да се у њему говори о трговини органима упозорава људе на постојање тог проблема. Ја не кажем да су Срби отимали људе да би им вадили органе, али желим да они буду свесни тог хорора. Филм "У кавезу" се мора схватити као фикција и урађено да покаже страх Француза од народа из источне Европе.

Јан Гозлан, режисер филма "У кавезу", у којем се за трговину органима Албанаца оптужују Срби, "Курир"

Press with stress

Прес Породица тврди: Ејми умрла зато што је била трезна

Прес, о тврдњи породице певачице Ејми Вајнхаус да ју је убила "одлука да нагло престане да пије"