Постојим дакле мис(л)им

Изјаве.нет Још увек велики број људи не верује у духове.

Зона сумрака, 01. фебруар 2001.

Масакр ума

Танјуг Албански наоружани екстремисти који делују на југу Србије осудили су бомбашки напад на српски аутобус на северу Косова, тврдећи у саопштењу да је то нанело штету покушајима да се њихове невоље реше на миран начин.

Танјуг, 01. фебруар 2001.

Лимене гајбице

Чедомир Јовановић Још као основац сам скупљао конзерве на железничкој станици, прао их и продавао у Улици кнеза Михаила.

Чедомир Јовановић, шеф посланичке групе ДОС-а у републичкој Скупштини, ТВ "Панчево"

Осмо светско чудо

Изјаве.нет Председник Коштуница нам је, брате, чудо од човека. Оно што ме је просто запањило то је да је оног јутра, после бдења у Хиландару, наизуст очитао 'Оченаш'.

Добривоје Алемпијевић, "угледни сељак" из Бранчића код Љига, "Илустрована политика"

Осмо светско чудо

Изјаве.нет Кућа у Белановици му је пуна књига и старих украсних предмета етнографске вредности. Има и сав алат потребан једном сељаку: мотику, крамп, разне тестере, ашов, косу, срп, алатке за обраду дрвета и неговање растиња, ручна колица... Свим тиме се служе. Поткресује гране на дрвећу у дворишту, поправља ограду, струже и цепа дрва, прави полице за књиге и оне украсне предмете. Кад није у дворишту, он је у кући. Чита, пише, ради на компјутеру, одличан је аналитичар, што се види из његових иступања. Свака реч му је оштра, али одмерена. Ретко кад опсује. Кума Зорица, иако је по струци, такође, доктор права и врстан стручњак у свом послу, прави је мајстор за кречење и фарбање. Кад треба нешто да офарбам, ја је замолим да она то уради.

Мирољуб Божовић, инжењер и кум Зорице Радовић & Војислава Коштунице, "Илустрована политика"

Масакр ума

СПС Најновији крвави масакр над путницима аутобуса код Подујева представља директну последицу доношења срамног закона о амнестији који је донела досовска већина у Скупштини Србије, као и истоветног закона који је предложен у Савезној скупштини.

СПС, саопштење

Неполитичар и политичке ујдурме

Миодраг Зечевић Ја никада нисам имао никакву политичку функцију. Ја сам формално био члан СПС-а, али ја никада нисам био ни на једном састанку СПС-а... У Француској се поступак водио врло кратко, радило се о једној политичкој ујдурми. Обећао сам, јер су ме молили да о тим њиховим грешкама нећу причати. Краткотрајно лишавање слободе било је политичке природе, али невезано за Слободана Милошевића. Французи су тражили од наше државе неке ствари везане за Косово.

Миодраг Зечевић, бивши директор ЈУБМЕС банке против кога се води истрага, конференција за новинаре

Државни грађани

Миодраг Вуковић О држави одлучују њени грађани, а не држављани.

Миодраг Вуковић, високи функционер црногорског ДПС-а

Угледни хуманизам (без ренесансе)

Изјаве.нет Потребно је да се изврши прегруписавање патриотских снага у Србији, и слева и здесна.

Вилијам Спринг, "угледни хуманиста" из Лондона, "24 часа"

Марсовска Девица

Никола Стојановић Марс у знаку Девице у 4. пољу даје оснивање многих малих породичних фирми које се баве производњом, али исто тако даје и повећану агресију према родитељима (4. поље) од стране мушке деце (Марс), па смо ових дана могли да прочитамо да је син наручио убиство својих родитеља.

Никола Стојановић, астролог "Гласа јавности"

Кажи бре!

Изјаве.нет Једном сам на једној страној ТВ видео новинара како удара шамар госту који није хтео да пређе на ствар.

Кенет Бурслем, ТВ новинар, "НИН"

Пут у пакао поплочан је комплиментима

Изјаве.нет Једном речју, сви ови комплименти који нам се сада упућују само су претходница једне срамне будућности која нас чека.

Доктор Вук - Шаман, пророк и видовњак, "Зона сумрака"

СеПСа

Изјаве.нет С. П. С.

24 часа, иницијали аутора текста с насловом "Одборничка група СПС у Великој Плани тражи чисте рачуне"

Постојим дакле мис(л)им

Изјаве.нет ЈУЛ се не слаже ни са једним убиством.

Драгана Кузмановић, портпарол ЈУЛ-а