Нацисти на батерије

Ненад Чанак Најозбиљнија разлика између Хитлерове Немачке и Милошевићеве Србије је у томе што је Хитлерова Немачка била уређена земља. Далеко уређенија, далеко систематскија и због тога је проузрочила далеко већа зла, јер је систематски то чинила. Овде је то било више на ad hoc и пошто је то ишло на ad hoc, онда су зла у релативним категоријама мања.

Ненад Чанак, председник Скупштине Војводине, "НИН"

Свуд су страже ђенерала Слобе

Изјаве.нет За мене је Слободан Милошевић увек био и остао председник и нико више. И сад је председник, јер њему мандат није истекао, а Коштуница је само дошао да му помогне.

Снежана Стошић, "народни стражар" испред куће С. Милошевића, "Данас"

Свуд су страже ђенерала Слобе

Изјаве.нет Милошевић је стуб државе и бранићемо га до последње капи крви. Када буду казнили оне који су са осиромашеним умом солили уранијум овде онда ми можемо неког да изручимо. Онда ће моћи да одговара неко ко је крив. А нико није крив. Криви су они што су нас тукли. Зашто они да нам бирају председника? Да л’ смо ми бирали Клинтону председника? Ми смо изабрали да и Коштуница буде са Милошевићем и Коштуници свака част, али плаћеници и њега нападају. Стално нам прете, али нас неће заплашити. Милошевић је 13 година био председник и сад ће да буде ако треба.

Душица Радовановић, "народни стражар" испред куће С. Милошевића, "Данас"

Свуд су страже ђенерала Слобе

Изјаве.нет Дошли смо зато што су медији и лидери ДОС-а дигли хајку па на телевизији непрестано причају о хапшењу, а нигде игре и песме.

народни стражари, "Глас јавности"

Убићемо, заклаћемо...

Блиц Сва стока која пасе на јавним површинама биће убијена, а власници ће уместо одштете добити прекршајну пријаву.

Блиц, одлука Комуналне инспекције Бара

Опозиција без граница

Вук Драшковић Више сам СПО доживљавао као хуманитарну организацију него као највећу опозициону странку.

Вук Драшковић, председник СПО-а, ТВ "Б92"

Ако ме обале

Обрен Јоксимовић Ако паднем ја, ако ме оборе, тврдим, пада и Ђинђић.

Обрен Јоксимовић, министар здравља у Републичкој влади

Уч(и)тељ(и)це, могу ја

Хјуман рајтс воч Од шездесет шесторо тренутно оптужених, педесет су припадници српске националности. Ове бројке, међутим, саме по себи не потврђују оптужбу о пристрасности. Срби представљају једину групу која је учествовала у свим оружаним сукобима на подручју бивше Југославије - у Хрватској, Босни и Херцеговини, и на Косову.

Хјуман рајтс воч, писмо Војиславу Коштуници

Уч(и)тељ(и)це, могу ја

Никола Стојановић С Јупитером у четвртом пољу Звездин стадион свакако ће да буде велики, највећи у земљи. Меркур, владар тог поља у коњукцији са Сунцем говори нам о томе да тај стадион носи име (Меркур) из неке далеке земље (Рибе) на обали мора. Пошто су Бразилци рођени у знаку Риба, стадион је добио име Маракана.

Никола Стојановић, професор астрологије, "Глас јавности"

Картеру пи... Косово си издо!

Изјаве.нет Један Канађанин је очигледно прошао комплетну обуку из нормалног навијања. Викао је 'Картер пи...' и сви су се Срби около ваљали од смеха. Урлао је на српском и 'Судија, педеру' и 'Србија, Србија'.

Блицњуз, са NBA утакмице Торонто-Сакраменто

Одлична, врло добра приватизација

Милан Панић Начин на који је ICN дошао у Галенику, пример је добре приватизације који се изучава на Харвардској бизнис школи.

Милан Панић, председник ICN-а, "Данас"

Моделирање

НИН У међувремену сте постали и глумац, били номиновани за 'Цезара' за улогу у филму 'Удовица из Сент Пјера'. Што духовито рече Неле Карајлић, завршићете као топ-модел?

НИН, новинарско питање Емиру Кустурици

Умиру од смеја а ћуте

Анита Лазић Мислим да је наша публика помало снобовска и да је појам сељака асоцира на нешто што је испод њиховог нивоа, и на шта треба гледати са висине. Ето, и вечерас су се суздржавали од гласног смеха да не би испали прости, или не знам већ какви.

Анита Лазић, глумица у филму "Сељаци" и ћерка режисера филма Драгослава Лазића, "Тина"

Има ли рецепата?

Изјаве.нет ИСКАСАПИО ДЕЧАКА И НАПРАВИО ОД ЊЕГА НЕКОЛИКО ЈЕЛА

Зона сумрака, наслов