Гласали су и живи

Драган Ђилас Кажу да су за нас гласали само мртви. Ево, ја сам још жив и гласао сам за Бориса Тадића.

Драган Ђилас, заменик председника ДС-а и градоначелник Београда, "Бета"

Мислили црно, а гласали бело

Теофил Панчић Акција "белих листића" била је осветнички поход на демократе (мање) и ЛДП (више) којем су [...] тон давали и главну реч водили донедавни битни људи тих истих странака [...]. "Социолошки" гледано, била је то класична позициона битка УНУТАР владајуће касте и статусно те материјално привилеговане елите друштва, којој су ганутљиво наивно асистирали и неки који јој не припадају. Коначни ефекат подухвата је мршав.

Теофил Панчић, колумниста недељника "Време", "Време"

Тај је јео шта је хтео

Драган Марковић Палма Можемо да пијемо кафу са Томиславом Николићем, али што се тиче подршке, то је завршено прекјуче у Јагодини. [...] Борис [Тадић] је дошао да гостује на нашој телевизији право из кампање за председника. Остао је нешто мање од два сата. Чиме сам га почастио?! Није јео ћуретину, већ је појео четири кугле сладоледа – од ваниле и малаге.

Драган Марковић Палма, председник ЈС и градоначелник Јагодине, "Ало"

И Јагодина и ЕУ и море

Драган Марковић Палма Све је кренуло из Јагодине, као и 2008. године. Јагодина ће Србију увести у Европу, као што ју је извела на море, где смо, братемићи се са грчким градом Хрисополија, на поклон добили пет хектара земље.

Драган Марковић Палма, председник ЈС и градоначелник Јагодине, "Дан"