It's me, Milan!

Милан Милутиновић Захваљујући Вашем политичком деловању у протеклом периоду очувани су грађански мир, стабилност и целовитост наше земље.

Милан Милутиновић, председник Србије, у честитки Војиславу Коштуници, "Танјуг"

Шеме и схеме

Живорад Игић Неки људи су нас изневерили до краја. Не могу да схватим да је неко напустио брилијантну програмску шему као што је наша.

Живорад Игић, потпредседник СПС-а, "Blicnews"

Повратак џедаја

Миломир Марић Нема потребе да се враћају, већ су нам јебали мајку.

Миломир Марић, главни и одговорни уредник "Профила", поводом изјаве Милене Арежине о враћању на власт, "Свет"

Жртва и место злочина

Душан Михајловић Луковић ради свој посао и немам ниједну примедбу на његов рад. Легија постаје жртва јер је 5. октобра стао на страну ДОС.

Душан Михајловић, министар полиције, пре инцидента у коме је Луковић/Легија "пуцао у празној дискотеци и изазвао пожар у којем је изгорео цео објекат", "БК"

О(т)мица

Глас јавности Зли језици кажу да сте данас и Ви један од богатијих људи. Да ли би за неког било материјалне користи и од, на пример, Ваше отмице?

Глас јавности, питање новинарке упућено Душану Михајловићу, министру полиције

На нуларицу

Млађан Динкић Милутин Мркоњић је више пута на тајним састанцима, са којих је дириговао пословањем Дафимент банке, поновио да народ треба шишати.

Млађан Динкић, гувернер Народне банке, "Политика"

А како нестаде тачка?

Изјаве.нет ПРАВНА ДРЖАВА је погрешни назив за државу у којој постоји такозвана владавина права. Првобитно значење везано је за једно од најпознатијих српских војводстава (Војводину). Значило је држава без брда. Равна држава. Великоспрски хегемонисти, не челу са Либером Силним... узвикнули су У П.М. РАВНА ДРЖАВА. Касније се, у свеопштој тежњи за поједностављењем, ради лакшег изговора, изгубило оно М. Тако је настала П.РАВНА ДРЖАВА.

Добривоје Станојевић, уредник ТВ "Смедерево", смедеревски "Наш глас"

Дубровник, српско Смедерево

Изјаве.нет Волела бих да Смедерево буде српски Дубровник. Мада је и онај Дубровник српски, али нећемо о томе овом приликом.

Вера Хорват, директор смедеревског Центра за културу, ТВ "Смедерево"

Жене су женствене

Изјаве.нет Чу'ш другарица. Чу'ш! То један створ, не знам ти ни ја више што је, од чега се окотила, то је једна краветина смрђела...

неименована Црногорка, на београдској железничкој станици одговара на питање "зашто толико кињи своју другарицу", "Blicnews"

Мушкарци су прави мушкарци

Вук Обрадовић Што се тиче оптужби о мојим односима према појединим женама, морам да кажем да нисам склон да јавно говорим о женама с којима сам био, то чине особе с најнижим моралним критеријумима. Посебно нисам склон да говорим о женама с којима нисам био, а ни с једном од оних које сам наводно злостављао нисам био.

Вук Обрадовић, потпредседник Владе и председник Социјалдемократије, "Б92"

Мушкарци су прави мушкарци

Јелена Миленковић Мени и осталим женама присталице Вука Обрадовића на седници Главног одбора су добацивале 'курве, плаћенице, ДБ-овке'.

Јелена Миленковић, републички посланик Социјалдемократије

Јелена, жена које има

Дивна Карлеуша Јелена не може да буде 'југословенска Мадона' јер је млађа, виша и боље пева од Мадоне.

Дивна Карлеуша, мајка Јелене Карлеуше, "БК"

Штимунговање

Злата Петровић Ако сватови још увек нису стигли, ја сама понудим своју помоћ. Ако треба да поставим салвете на столове, па чак и паприке да љуштим - што да не. Мени нико не мора да каже да се попнем на сто. Када проценим да је добар штимунг, једва чекам да запевам са стола заједно са бабама, теткама, дедама...

Злата Петровић, естрадна уметница, "Свет"