подмладак ЛДП-а

1 до 1 од 1
Речи и мисли 12 03. март 2007.

Операција на РТС срцу

Изјаве.нет Спаси РТС и убиј се, Александре!

подмладак ЛДП-а, стихови упућени Александру Тијанићу, на протесту испред РТС-а, 01. март 2007, РТС