Дневна доза 625 20. октобар 2012.

Српски фудбал је уништив, али је зато Толе неуништив

Блиц Од 2006. [...] бележи углавном нуле. Изузетак је ангажовање Радомира Антића и одлазак на Мондијал 2010. Али, растанак с њим и гажење уговора олакшаће наш фудбал за 2,5 милиона евра и покварити кратку идилу. Све пре и после тога су промашаји.

Огласио се два дана после скопске бламаже на сајту ФСС, дакле у разговору са самим собом: "На изборној скупштини рекли смо да одлазак у Бразил није морање, него на Евро 2016. Селектор ужива подршку и на добром је путу".


Блиц, портрет Томислава Караџића, председника ФСС
blog comments powered by Disqus Правила коментарисања (прикажи)
Молимо вас да се у коментарима држите теме изјаве. Коментари регистрованих корисника (Disqus, Facebook, Twitter, Google, OpenId, Yahoo) објављују се одмах, а анонимни коментари и они који садрже линкове на друге сајтове морају бити одобрени. "Изјаве.нет" задржавају право да обришу коментаре регистрованих корисника или не објаве анонимне коментаре који садрже неумесне осврте на личност, приватан живот, увреде, претње, било какву нетрпељивост или садржај који није у складу са законом, као и оне с линковима који не представљају допринос дискусији. Коментаре писане СВИМ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА не објављујемо или пребацујемо у сва мала слова. "Изјаве.нет" не одговарају за ставове коментатора, али уједно позивају на толеранцију и уважавање Другог и Другачијег. Молимо вас да ваши коментари не буду предуги и сматра се да сте остављањем коментара прихватили горња правила. Ако је коментар у сагласности с правилима, биће објављен онако како сте га написали (без брисања и/или дописивања речи). Модераторима се можете обратити на redakcija@izjave.net.